tromaktiko: Κατοικος της Νοτιας περιοχης του Παγκρατιου...

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Κατοικος της Νοτιας περιοχης του Παγκρατιου...



Ειμαι κατοικος της Νοτιας περιοχης του Παγκρατιου και βιωνω και εγω οπως και πολλοι αλλοι κατοικοι της περιοχης τις αθλιες συνθηκες διαβιωσης λογω των προβληματων που δημιουργουνται απο τους τσιγγανους .
Απο μικροκλοπες , φασαριες , τσακωμους μεχρι διακινηση ναρκωτικων και οτι αυτο συνεπαγεται για την ασφαλεια μας μεσα στο ιδιο μας το σπιτι.
Το προβλημα ομως τελευταια εχει παρει μεγαλες διαστασεις με τις φωτιες που βαζουν μεσα σε οικοπεδα και διπλα στασπιτια μας ,
Τις περισοτερες φορες οι φωτιες εχουν να κανουν με καλωδια που κλεβουν απο εργοταξια η τον ΟΣΕ και μαυρος καπνος σκεπαζει τα σπιτια μας με αποτελεσμα να κλεινομαστε μεσα στα σπιτια μας.
Απευθυνθηκαμε στην Αστυνομια αλλα και στο Δημο χωρις αποτελεσμα ομως γιατι η μεν Αστυνομια δηλωνει οτι θελει εντολη απο το Δημο να μπει στον καταυλισμο ο δε Δημος δεν ασχολειται πιθανον επειδη δεν θελει να δημιουργησει προβλημα προεκλογικα.
Προσφατα εγινε μια συναντηση με Δημοτικους φορεις και αστυνομια επειδη το προβλημα ειναι μεγαλο και για το σπιτι των ΑΜΕΑ που βρισκεται μεσα στον καταυλισμο αλλα απο λογια αλλο καλο.
Οσο και αν κατανοουμε το προβλημα με τους τσιγγανους και τα δικα τους προβληματα πρεπει να υπερασπιστουμε και τη ζωη μας .
Ηδη καποιοι εχουν αποφασισει να πουλησουν τα σπιτια τους και να φυγουν γιατι δεν παει αλλο.


 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!