tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ "ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!"

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ "ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!"



Υπό άλλες συνθήκες δεν θα σας απαντούσα καν κύριε διότι μάλλον δεν έχετε πιάσει το νόημα του κειμένου μου!Αποφάσισα όμως σήμερα να απαντήσω για να σας πω οτι προφάνως δεν είχατε δει το πρώτο άρθρο μου που και έγω η ιδια αναφέρω οτι είμαι κατά της κατάληψης!!
Επίσης θα ήθελα να σας ΤΟΝΙΣΩ οτι είναι διαφορετικό να είναι κάποιος αναλφάβητος και διαφορετικό να είναι ανορθόγραφος...Σε αυτό όμως δεν φταίνε μόνο οι μαθητές αλλά και  εσείς οι εκπαιδευτικοί(πόσο μάλλον εσείς που λογικά είστε φιλόλογος) !!!!Πρώτον τα κεφαλαία τα χρησιμοποιώ για να γράφω πιο γρήγορα για να μην βάζω τόνους! Γεγονός που δεν σας επιτρέπω καν να κατακρίνετε!Αν και στο άπο όσο ξέρω δεν αλλάζει κάτι στην σύνταξη και στην ορθογραφία αν καποιος χρησιμοποιεί μικρά ή κεφαλαία !!Τώρα όσο αναφορά την 7χρονη κόρη σας τι να κάνουμε μάλλον είναι τόσο έξυπνη που στην δευτέρα δημοτικού ξέρει να γράφει χώρις πολλά  ορθογραφικα λάθη ενώ άλλα παιδάκια σε αυτή την ηλικία με το ζόρι γράφουν το όνομα τους!Και τέλος όσο αναφορά τα ερωτήματα που παραθέσατε είμαι σίγουρη πως και εσείς ο ίδιος δεν μπορείτε να τα απαντήσετε αλλα και να μπορούσατε δεν θα το κάνατε γιατί ακόμα και εσείς που είστε ανώνυμος είστε ακόμα ενα γρανάζι του συστήματος!
Υ.Γ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_6690.html  13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 8:14 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ!!!! ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΤΕΡΟΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ!!ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!