tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι



Πλήρες σε συμμετοχές το πρόγραμμα του Σαββάτου με τον μάξιμουμ αριθμό αγώνων καθώς διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές στη Φιλανδία  και τη Β’ Σουηδίας. Τα στηρίγματα είναι πολλά και ισχυρά σε αρκετές περιπτώσεις, όμως υπάρχουν και φαβορί, που δεν έχουν ικανοποιητική απόδοση σε σχέση με τις πιθανότητες επαλήθευσης.
Διαβάστε αναλυτικά στο ανανεωμένο kingbet.gr



Στην Μπουντεσλίγκα το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο αφού σε όλες τις αναμετρήσεις υπάρχουν ερωτηματικά για την τελική έκβαση. Το διπλό της Βέρντερ Βρέμης στο ματς με την Γκλάντμπαχ δέχτηκε κάποιες πιέσεις προς το 2.10, ενώ κινήθηκε ανοδικά η τιμή της φιλοξενούμενης Βόλφσμπουργκ και συγκεκριμένα προς το 2.30.

Στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας της Τότεναμ με την Εβερτον. Οι Λονδρέζοι έχουν δείξει σημαντικές δυνατότητες και ο άσος έχει το προβάδισμα στις αγορές σε αποδόσεις κοντά στο 2.00. Μεγάλο φαβορί η Τσέλσι που παίζει στο ελληνικό κουπόνι με χάντικαπ στο ματς με τη Γουλβς. Πιέστηκαν η Γουέστ Μπρομ στο 2.20 και η Μπέρμιγχαμ στο 1.80.

Στις άλλες κατηγορίες της Αγγλίας υποχωρεί στο 1.70 η τιμή της Γουότφορντ και ανέβηκε και στο 2.20 η Μίλγουολ. Και στο 2.10 κατηφόρισε η Νότιγχαμ, ενώ επιφυλάξεις υπάρχουν για τη Σουόνσι με τον άσο να ανηφορίζει στο 2.10. Πιέστηκε και στο 2.30 το διπλό της Χάντερσφιλντ, και ανέβηκε και στο 2.85 η Μόρκαμ με το διπλό της Στίβενεϊτζ να υποχωρεί στο 2.40.

Κατηφορίζει στο 2.25 και στο 2.20 το διπλό της Πορτ Βέιλ, έπεσε στο 2.50 από το 2.65 το διπλό της Ακρινγκτον και ανέβηκε στο 2.30 ο άσος της Ρόδεραμ. Στα σκωτσέζικα ματς έγιναν αρκετές κινήσεις υπέρ της Πάρτικ Θιστλ στο 2.40, και έπεσε στο 1.90 το διπλό Ντανφέρμλιν.

Στη Σούπερ Λίγκα ενδιαφέρον παρουσιάζει το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Λάρισα που αναμένεται να διεξαχθεί σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα όπως συμβαίνει πάντα στους αγώνες των δύο ομάδων του κάμπου. Ο άσος είναι το φαβορί στο 2.30 και στο 2.40 σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που έχει ένα προβάδισμα στον άλλο αγώνα της ημέρας σε αποδόσεις από 1.90 ως και το 2.00 με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Από τα μεγάλα στηρίγματα του προγράμματος η Μπαρτσελόνα που παίζει στο διαδίκτυο στο 1.25 ακόμα και στο 1.30 και το 1.15 του ΟΠΑΠ είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Ισχυρό φαβορί και η Ρεάλ Μαδρίτης σε αποδόσεις κοντά στο 1.15 και η οποία προσφέρεται με χάντικαπ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Προβάδισμα έχει και η Βαλένθια που θα υποδεχτεί τη Μαγιόρκα σε τιμές κοντά στο 1.55.

Ο άσος της Χέρενφεν είναι το σημείο που ξεχωρίζει στην Ολλανδία σε αποδόσεις κοντά στο 1.40, ενώ υποχωρεί στο 2.00 η τιμή της Ντε Γκραάφτσαπ. Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Ναϊμέγκεν με την Γκρόνιγκεν που δείχνει ικανή για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην Ιταλία ένα προβάδισμα έχει η γηπεδούχος Φιορεντίνα που θα υποδεχτεί την Μπάρι. Στη Β’ Ιταλίας υπερέχουν οι γηπεδούχοι Σιένα και Τορίνο και δέχτηκε πιέσεις το διπλό της Σασσουόλο που υποχώρησε στο 2.65 από το αρχικό 2.85.

Υποχωρεί στο 2.10 η τιμή της Λανς στη Γαλλία, ενώ ένα από τα μεγάλα φαβορί της αγωνιστικής είναι η Μπορντό σε αποδόσεις κοντά στο 1.60. Ανοδος στον άσο της Σεντ Ετιέν που από το 1.80 έφτασε και στο 1.90.

Στο Βέλγιο ξεχωρίζει ο άσος της Σερκλ Μπριζ που υποδέχεται την ουραγό Ουπεν σε τιμές κοντά στο 1.40. Δύσκολες οι άλλες δύο αναμετρήσεις με τις γηπεδούχους Μαλίν και Σιντ Τρούιντεν να έχουν ένα σχετικό προβάδισμα, αλλά οι αντίπαλοι τους θα παλέψουν σκληρά για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα δεν υπάρχουν ισχυρά φαβορί και οι φιλοξενούμενοι θεωρητικά είναι σε θέση να απειλήσουν τους γηπεδούχους. Υποχωρεί στο 2.80 ο άσος της Κίλμες και έπεσε στο 2.00 ο άσος της Κερετάρο. Πολύ δημοφιλής ο άσος της Ουάσινγκτον στο ματς με το Τορόντο που υποχώρησε και στο 2.35. Πέφτει στο 2.10 η Ατλας, ενώ έγιναν και κινήσεις υπέρ της Σίβας προς το 2.15 στο Μεξικό.


http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!