tromaktiko: Δείχνει το δρόμο ο Ματ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Δείχνει το δρόμο ο Ματ



Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του περυσινού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, Ματ Ντάρμπισαϊρ, έστειλε μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του για την κατάκτηση της νίκης.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» επιθετικός, ο οποίος με το δικό του γκολ είχε χαρίσει πέρυσι στον Ολυμπιακό τη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου, μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» για την σημερινή αναμέτρηση. «Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τα παιδιά στου Ρέντη και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι υπάρχει αρκετή θέληση για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

Ο Άγγλος άσος πρόσθεσε: «Πρόσφατα μίλησα με τον Ντουντού και αυτό που μου είπε είναι ότι όλοι στην ομάδα ανυπομονούν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εγώ τρελαινόμουν να παίζω σε τέτοια ντέρμπι και ευτυχώς μου δόθηκε η ευκαιρία να το ζήσω. Θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή το τέρμα που πέτυχα στον Παναθηναϊκό όπως και αυτά κόντρα στην ΑΕΚ».

Τέλος ο επιθετικός της Μπέρμιγχαμ συμπλήρωσε: «Το μυαλό μου θα είναι στην Ελλάδα. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι αν παίξουμε σαν Ολυμπιακός θα κερδίσουμε. Και όχι απλά θα πετύχουμε μία νίκη αλλά και με πολλά γκολ».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!