ΥΛΙΚΑ
300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΙΤΤΕΡ Ή ΛΕΥΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΙΩΝΟΥΜΕ (ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ).ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ..
ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΚΑΦΕΤΙ ΧΡΩΜΑ..ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΛΥΤΖΑΝΙ 2-3 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ......
Υ.Γ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ...
http://kostasmouzakis.