tromaktiko: Απάντηση στο Απίστευτο

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση στο Απίστευτο



Φίλε αναγνώστη, δεν γνώριζα ακριβώς αυτά που αναφέρεις για τις άδειες των φορτηγών οπότε ίσως έχω άδικο στο συγκεκριμένο θέμα γιατί πίστεψα ότι ο συγκεκριμένος ίσως φόρτωσε σε μια καρότσα καναπέ – ψυγείο κλπ και βγήκε στην εθνική. Ίσως παρασύρθηκα από αυτά που τυχαίνει να βλέπω εγώ συχνά στο δρόμο προς την δουλειά μου που πραγματικά θέτουν σε κίνδυνο τους άλλους οδηγούς
(αγροτικά με ξύλα που κατρακυλούν στην εθνική, τραπέζια και καρέκλες εστιατορίων σε καρότσες με μηδαμινή στήριξη και άλλα πολλά). Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όσα λες για τους νόμους του κράτους που πρέπει να εφαρμόζονται ως έχει από τους αστυνομικούς. Η δουλειά τους δεν πρέπει να περιορίζεται από την οικογενειακή/επαγγελματική/οικονομική ή κατάσταση υγείας του παραβάτη.

Όσο για το θέμα του καπνίσματος δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα θα βρεθεί ποτέ λύση. Αν οι καταστηματάρχες που αντιδρούν απλά απαγόρευαν το κάπνισμα μέσα στα μαγαζιά τι θα γινόταν? Θα σταματούσαν οι Έλληνες να βγαίνουν? Θα σταματούσαν να διασκεδάζουν? Πιστεύω πως όχι, απλά θα προσαρμόζονταν στην νέα τάξη πραγμάτων.

ANΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!