tromaktiko: Απάντηση τις δηλώσεις του σχολείου μεταναστών

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση τις δηλώσεις του σχολείου μεταναστών



Διάβασα την ανακοίνωση του σχολείου των μεταναστών για τις δηλώσεις Λοβέρδου. Επειδή συχνβά πυκνά προβαίνουν σε δηλώσεις...
κολλώντας την ταμπέλα ρατσιστής και φασίστας σε οποιονδήποτε, ότι και να πει, ανεξαρτήτως αν έχει δίκιο ή όχι θα ήθελα να τους πω τα εξής.

Σας αρέσει, δεν σας αρέσει τα στοιχεία είναι αυτά που έδωσε το Υπουργείο. Φυσικά και κανείς δεν έχει όρεξη να πληρώνει παράνομους. Εσείς που τόσο πολύ κόπτεστε για τα δικαιώματα των μεταναστών δεν σας έχω δει να κάνετε κάτι επί της ουσίας για να τους εξασφαλίσετε σωστές εργασιακές συνθήκες. Μόνο φιέστες, ηλιθιότητες, φρου, φρου και αρώματα είστε.
Όποιος δεν υποστηρίζει τις γελοίες απόψεις σας περί μεταναστών του κολλάτε αμέσως την ταμπέλα ρατσιστής και φασίστας.
Πιο φασίστες από εσάς δεν υπάρχουν . Με εντελώς φασιστικό τρόπο έχετε επιβάλει σε ορισμένες γειτονιές της Αθήνας την αθρόα λαθρομετανάστευση. Δεν σας είδα να προτείνετε να μοιραστούν και στο Κολωνάκι, το Ψυχικό και την Εκάλη. Για ποιά κατάληψη δημοσίων χώρων μιλάτε; Αυτούς που εμείς επί χρόνια πληρώναμε και χρησιμοποιούσαμε και συνεχίζουμε να πληρώνουμε. χωρίς να μπορούμε πλέον να πάμε σε μία πλατεία, ούτε καν να περπατήσουμε, γιατί οι παράνομοι προστατευόμενοι σας μετέτρεψαν εν μία νυκτί σε δημόσια ουρητήρια; Η πλατεία Αττικής, η πλατ! εία Αμερικής, η πλατεία Βικτωρίας δεν είναι υπό κατάληψη από όλους τους παράνομους; Αυτό δεν σας ενοχλεί; Το ότι οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν σας ενόχλησε; Τί θέλατε να κάνουμε; Να τους πηγαίνουμε και χαρτί τουαλέτας κάθε φορά που τα κάνανε στα σκαλιά της πολυκατοικίας;

Οι θέσεις σας είναι παντελώς γελοίες. Είστε αριστεροί του κ..... Η αριστερά είχε ιδεολογία και όχι μπουρδολογία. Καλύτερη πατερίτσα ο καπιταλισμός από εσάς τους καθυστερημένους δεν μπορούσε να βρει. Γιατί τί άλλο κάνετε από το να υποστηρίζετε ουσιαστικά το δουλεμπόριο, τα χαμηλά εργατικά μεροκάματα και την εκμετάλλευση;

Κάντε αυτό που μπορείτε για να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους και αφήστε τις δηλώσεις, γιατί είστε πια γελοίοι, επικίνδυνοι και εγκλωβισμένοι σε λογικές του παραλόγου.

Και καταλάβετε επιτέλους πως δεν μπορούμε να υποδεχτούμε και να σώσουμε όλους τους κατατρεγμένους της γης.

Και την επόμενη φορά που θα λυσσάξετε να γίνει φεστιβάλ δήθεν αντιρατσιστικό στην περιοχή μας θα γίνει χαμός. Πάρτε τα φεστιβάλ σας τα αντιρατσιστικά και πηγαίνετε τα σε άλλες γειτονιές, να δουν κι εκεί πως είναι η πολυπολιτισμικότητα. Εμείς πήραμε. Δεν θέλουμε άλλο.

Αν επίσης ζείτε σε άλλο κόσμο, όπου τα σύνορα έχουν καταργηθεί και ο καθένας μπορεί να μετακινείται όπως του έρθει για όπου του αρέσει, προσγειωθείτε. Διαφορετικά πάρτε κι εσείς τα μπογαλάκια σας και δοκιμάστε να πάτε στην Ασία και στην Αφρική χωρίς χαρτιά. Αν γυρίσετε ζωντανοί να μας περιγράψετε την εμπειρία σας.
Υπάρχουν Κράτη, υπάρχουν σύνορα, υπάρχουν διεθνείς συνθήκες ακόμη. Δεν καταργήθηκαν. Όταν θα καταργηθούν θα μετακινείται ο καθένας όπως θέλει. Προς το παρόν δεν μπορεί.

Δεν θα χαράσσει τώρα μεταναστευτική πολιτική και το κάθε σχολείο μεταναστών, επειδή έμαθε (λέμε τώρα) ελληνικά σε μετανάστες. Πολύ ψηλά τον αμανέ έχετε πάρει και ξεκαβαλήστε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!