tromaktiko: Συνελήφθη ο Φαρφάν!

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Συνελήφθη ο Φαρφάν!



Με το που πάτησε το πόδι του στην πατρίδα του ο Τζέφερσον Φαρφάν συνελήφθη από τις Περουβιανές αρχές, καθώς εκκρεμεί εις βάρος του μήνυση της πρώην γυναίκας του!

Ο μέσος της Σάλκε δέχθηκε την πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού του Περού, Σέρχιο Μαρκαριάν, για τα δύο φιλικά απέναντι σε Κόστα Ρίκα και Παναμά και τη δέχθηκε με μεγάλη του ευχαρίστηση. Τι το ήθελε όμως; Με το που πάτησε το πόδι του στη Λίμα μετά από ένα ταξίδι που κράτησε κάτι λιγότερο από 13 ώρες, συνελήφθη στο αεροδρόμιο και ανακρίθηκε επί μιάμιση ώρα από τις Περουβιανές αρχές!

Και αυτό διότι η πρώην του γυναίκα, με την οποία ο 26χρονος άσος απέκτησε και ένα γιο, κατέθεσε μήνυση στις Περουβιανές αρχές διεκδικώντας το 30% του ετήσιου μισθού του παίκτη της Σάλκε, ο οποίος ανέρχεται σε 2 εκατ. ευρώ περίπου, σε μία υπόθεση που εκκρεμούσε στη δικαιοσύνη της χώρας. Η ιστορία κρατάει αρκετά πίσω, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ο Φαρφάν είχε αποχωρήσει από την προετοιμασία της γερμανικής ομάδας προκειμένου να συναντηθεί με τη Μελίσα Κλουγκ και να λύσουν το θέμα μία και καλή και της πρότεινε μηνιαία διατροφή της τάξεως των 1.300 ευρώ.

Φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει, με αποτέλεσμα ο διεθνής ποδοσφαιριστής όχι μόνο να μην μπορεί να λάβει μέρος στα φιλικά παιχνίδια της χώρας του, αλλά να κινδυνεύει να απουσιάσει και από τον επόμενο αγώνα της Σάλκε απέναντι στη Στουτγκάρδη…


www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!