tromaktiko: Τέσσερις νέες κλήσεις για την υπόθεση του «Ε.Α.»

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τέσσερις νέες κλήσεις για την υπόθεση του «Ε.Α.»



Τέσσερα ακόμη άτομα που φέρονται να συνδέονται με τις ενέργειες του «Επαναστατικού Αγώνα» καλούνται σε...
 απολογία από τους εφέτες ανακριτές Δημ. Μόκκα και Κ. Μπαλτά.

Τα νεότερα ευρήματα της Αστυνομίας, από τις έρευνες που εξακολουθεί να διεξάγει, οδήγησαν στην ταυτοποίηση τεσσάρων ακόμη προσώπων που αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Και οι τέσσερις έλαβαν ήδη τις κλήσεις από τους εφέτες ανακριτές προκειμένου να εμφανιστούν για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Το πρωί της Δευτέρας μετήχθησαν από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Εφετείο για να δώσουν συμπληρωματικές απολογίες οι Ευάγγελος Σταθόπουλος και Σαράντος Νικητόπουλος, μετά τις νέες διώξεις σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκαν σε βάρος τους και σχετίζονται με τα όπλα που εντοπίστηκαν από την Αστυνομία σε χώρους που φέρεται να χρησιμοποιούσε η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Και οι δύο χαρακτήρισαν την δίωξη τους πολιτική επαναλαμβάνοντας πως η εμπλοκή τους οφείλεται στην έντονη παρουσία τους στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Οι αξιόποινες πράξεις που τους αποδίδονται, σύμφωνα με τα νέα κατηγορητήρια, αφορούν διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και πλαστογραφία μετά χρήσεως από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

zougla.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!