tromaktiko: Μηχανακια κρανη μπλοκα και προστιμα

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Μηχανακια κρανη μπλοκα και προστιμα



Με αφορμή το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_9868.html για τα μπλοκα στην πατρα θα ηθελα να εκφρασω την αποψη μου. Οδηγώ εδώ και 6 μήνες. φυσικά ένας μεγάλος φόβος μου είναι να μην εμπλακω σε ατυχημα με μηχανάκι. το να οδηγώ και να χωνονται μπροστα μου με αγχωνει. ομως δεν καταλαβαινω γιατι δεν αγχωνει τους ιδιους.


τι εννοώ. αν γίνει κάτι, ένας οδηγός αμαξιού κινδυνεύει η ζωή του αν τρεχει. ενας οδηγος σε μηχανάκι με μια απλη πτωση μπορει να μεινει αναπηρος, η να χασει τη ζωη του. το κρανος θα μπορουσε να του την σώσει. ωραία ως εδώ και γνωστά. πείτε μου κάτι ομως. αν γινει ενα ατυχημα και σκοτωθει ο οδηγος της μηχανής, η μεινει αναπηρος, ο οδηγος του αμαξιου που εμπλακηκε τι φταιει να κουβαλαει τις τυψεις μιας ζωής στην πλάτη του επειδη ο αλλος δε θελει να χαλάσει τα μαλλιά του, επειδη εχει ζεστη, επειδη βαριεται να το κουβαλει,επειδη παει εκει κοντα, επειδη το κρανος κοστίζει, επειδη θα πει ωχ αδελφε σε εμενα θα τυχει κτλ. ας καταλάβουν οι μοτοσυκλετιστές οτι ρισκάρουν την ζωη τους φυσικα αλλα και την ψυχικη ηρεμια ενος οδηγου που θα τους χτυπησει.

εχω παρατηρήσει (ίσως και να κανω λαθος) οτι οι οδηγοι με κρανος, αλλα και εξαρτηση, ειδικο μπουφαν κτλ που τα φορανε ακομη κ το καλοκαιρι ειναι πολυ προσεκτικοι. οι οδηγοι χωρις κρανος κανουν σφηνες κορναρουν, και γενικα δεν εχουν σωστη οδηγικη συμπεριφορα.

τελειωνοντας θα ηθελα να πω οτι θα ημουν συμφωνη να αυξηθουν τα προστιμα και για την ζωνη και για το κρανος μηπως και σωθουνε καποιοι οδηγοι μηχανης και καποιοι οδηγοι αυτοκινητου δεν ερχονται αντιμετωποι μια ζωη με τον εαυτο τους για ενα λαθος.....

αφου δεν εχουν την συνεση της ζωης του ας τους τους επιβληθει με προστιμο... ποσο μαλλον μια βροχερη μερα, που οι πτωσεις ειναι πιο συχνες, μακαρι να εβλεπα μπλοκα και στην αθηνα
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!