tromaktiko: Έριξαν «άκυρο» Πεπ και Ζοσέ!

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Έριξαν «άκυρο» Πεπ και Ζοσέ!



Η απονομή του Βραβείου του Πρίγκιπα της Αστούριας στους παίκτες της Εθνικής Ισπανίας θα γίνει χωρίς την παρουσία των διεθνών της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, προκαλώντας αρκετές συζητήσεις στην Ισπανία!

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε άτομα από όλον τον κόσμο που έχουν διακριθεί στον τομέα των επιστημών, των καλών τεχνών, της λογοτεχνίας, του ανθρωπισμού και του αθλητισμού. Για το 2010, στον τομέα του αθλητισμού το βραβείο θα δοθεί στην Εθνική Ισπανίας για την κατάκτηση του Μουντιάλ, όμως από την απονομή θα απουσιάσουν οι 13 εκ των 23 παικτών!

Τόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα όσο και ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνήθηκαν να επιτρέψουν στους διεθνείς τους να παραβρεθούν στην τελετή καθώς αυτή γίνεται την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, μία μέρα πριν την διεξαγωγή της ένατης αγωνιστικής.

«Το παιχνίδι μας με την Σαραγόσα είναι το απόγευμα του Σαββάτου και επομένως δεν μπορώ να επιτρέψω στους παίκτες μου να πάνε», ήταν τα λόγια του Γκουαρδιόλα στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής.

Ο Μουρίνιο, από την μεριά του, απάντησε με ένα «όχι» στην σχετική ερώτηση δίχως να προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφαση του, ενώ τόνισε πως δεν θα επιτρέψει ούτε στον αρχηγό της Εθνικής, Ίκερ Κασίγιας να πάει στην απονομή.

www.gazzatta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!