tromaktiko: Σε απάντηση του: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σε απάντηση του: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_7261.html#more
Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε το ακόλουθο από αναγνώστη σας, στο οποίο δίνω τις σωστές απαντήσεις:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ; Όχι, συνεχίζονται οι δεσμεύσεις προς το Μνημόνιο.
ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; Προς το παρόν πάμε για αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; Δυστυχώς όχι..

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ -ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ -ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ (800 ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ )... ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/12/2009 ΣΤΟ ¨ΑΣΕΠ¨ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΩΝ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ !

Πολλά λάθη... Οι έχοντες οριστικά αποτελέσματα μέχρι 31.12.09 είναι συνολικά 1300 και από αυτούς 300 είναι για το Υπουργείο Οικονομικών. Ο αριθμός των φετεινών συνταξιοδοτήσεων ανέρχεται μέχρι τώρα στις 35.000.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ; Ισχύει για το 2010, είναι αμφίβολο αν θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διορισμού τους πριν τον Ιανουάριο.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 1 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 5 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ; Με 35.000 αποχωρήσεις μέχρι τώρα, η αναλογία επιτρέπει 7.000 προσλήψεις. Δεν θα γίνουν 7.000 προσλήψεις.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ; Όταν ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε το 2008 πιστώθηκαν τα κονδύλια στον προϋπολογισμό του 2009 και στη συνέχεια κάθε έτος μεταφέρονται μέχρι το διορισμό των επιτυχόντων.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ; Οι εφοριακοί θα βοηθήσουν το έργο των εσόδων στις αποδυναμωμένες εφορίες, λόγω του μεγάλου αριθμού αποχωρήσεων, ειδικά στο συγκεκριμένο Υπουργείο. Μία επίσκεψη σχεδόν σε οποιαδήποτε ΔΟΥ πειθει καθέναν για την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσής τους.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ; Η μετάταξη ενός μηχανοδηγού ή μίας αεροσυνοδού 50 ετών σε μία εφορία και η "επανεκπαίδευσή" του στους φορολογικούς νόμους είναι ακριβώς το αίτιο της δυσλειτουργίας των εφοριών.... Το θέμα δεν είναι να βάλεις κάποιον κάπου να μην δουλεύει και να πληρώνεται.

ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ; Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε το 2008, διενεργήθηκε τον Απρίλιο του 2009 και τα αποτελέσματα βγήκαν τον Ιούλιο του 2009. Είναι γραπτός μέσω ΑΣΕΠ και μέχρι σήμερα ουδέποτε αμφισβητήθηκε το κύρος του ΑΣΕΠ. Αποφασίστε με βάση τις ημερομηνίες αν είναι μπλε ή πράσινοι....

ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ; Όπως είπαμε παραπάνω εμπίπτει στον κανόνα 5 προς 1.

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ REMAKE ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ¨ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣ΄ΤΑ ΟΛΑ¨; Δυστυχώς ή ευτυχώς όχι δεν θα δούμε τέτοιο REMAKE...

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ;" Σε μερικά θέματα μπορεί να μας δουλεύουν. Σε άλλα μάλλον είμαστε υπερβολικοί...

Τέλος να τονίσω ότι ειδικά οι 300 του Υπουργείου Οικονομικών είχαν πάρει το Δεκέμβριο του 2009 προσκλήσεις διορισμού, είχαν παραιτηθεί από τις εργασίες τους στον Ιδιωτικό Τομέα και ήταν έκτοτε ΑΝΕΡΓΟΙ. Αν μη τι άλλο είναι η πρόσληψή τους είναι διόρθωση μίας αδικίας και όχι μικροκομματικό παιχνίδι.

Για αυτούς που συνεχίζουν να έχουν αμφιβολίες, όλη η ιστορία με βίντεο και ντοκουμέντα είναι εδώ:
http://1gamma2008.blogspot.com/

Ευχαριστούμε για την ταχεία ανασκευή των άδικων δημοσιεύσεων που κατά καιρούς εμφανίζονται. Εσείς επιτελείτε σωστό έργο δίνοντας βήμα στους αναγνώστες και επιτρέποντας τη διορθωση των λαθών όταν κάποιος δεν δημοσιεύσει με βάση τα δεδομένα....
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!