tromaktiko: ΘΑ ΤΟ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ;

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΘΑ ΤΟ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ;



Το «σκάνδαλο Γερμανός», όπως κωδικοποιήθηκε από το σημερινό κυβερνών κόμμα την εποχή που ασκούσε δυναμική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Καραμανλή, θα περάσει σύντομα στο αρχείο της Δικαιοσύνης και της πολιτικής ιστορίας. Η σχετική εισήγηση του αρμόδιου ανακριτή κ. Δεμέστιχα προς το δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει δεν «βλέπει», σύμφωνα με
πληροφορίες, ποινικές ευθύνες για την εξαγορά της εμπορικής αλυσίδας από την Cosmote και, εκτός σοβαρού απροόπτου, αναμένεται να υιοθετηθεί από το συμβούλιο.

Περισσότερα από τέσσερα χρόνια μετά την εξαγορά, η Δικαιοσύνη καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι το τίμημα του 1,5 δις. ευρώ για ένα εμπορικό δίκτυο μη ιδιόκτητων καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας δεν ήταν υπερβολικό, βασιζόμενη σε δύο πραγματογνωμοσύνες μικρών ελεγκτικών εταιρειών, και ως εκ τούτου ο ΟΤΕ δεν ζημιώθηκε από την επίμαχη εξαγορά. Με τη λήξη της διαδικασίας αυτής, «εκτροχιάζεται» οριστικά και το σχέδιο του κυβερνώντος κόμματος να φέρει στη Βουλή την υπόθεση, με πρόταση για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!