tromaktiko: Σουάρες: «Φανταστικό να παίξω στην Μπάρτσα»

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Σουάρες: «Φανταστικό να παίξω στην Μπάρτσα»



Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ονειρεύεται να φορέσει ο Λουίς Σουάρες, αφού όπως δήλωσε θα ήταν κάτι φανταστικό να αγωνιστεί στην ομάδα της Βαρκελώνης, την οποία θεωρεί την καλύτερη στον κόσμο.


Η προοπτική της Μπαρτσελόνα μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Λουίς Σουάρες, αφού όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Sport» της Βαρκελώνης, μια μετακίνηση στην καλύτερη ομάδα του κόσμου θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον ίδιο. «Θα ήταν φανταστικό να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε ομάδα, αλλά για την καλύτερη του κόσμου, που παίζει ένα μοναδικό στιλ ποδοσφαίρου, το οποίο μου αρέσει πολύ», δήλωσε ο Ουρουγουανός επιθετικός του Άγιαξ, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013 με τον Αίαντα.

Πάντως, το... κανόνι της ολλανδικής ομάδας δεν έδειξε να βιάζεται να πάρει μεταγραφή, αφού θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος στο Άμστερνταμ και οφείλω πολλά στον Άγιαξ. Μπορώ να προσφέρω ακόμη πολλά στην ομάδα αυτή. Κάποιοι ποδοσφαιριστές βιάζονται να φύγουν και δεν τους βγαίνει σε καλό».


www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!