tromaktiko: Ντροπη για τον Δημο Αχαρνων

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ντροπη για τον Δημο Αχαρνων



Εδω και καποια χρονια επελεξα, οπως και πολλοι αλλοι συντοπιτες μου, να δημιουργησω την οικογενεια μου και το σπιτι μου , σε μια ταχυτατα ανυπτυσσομενη περιοχη με παρα πολλες προοπτικες , στους προποδες της Παρνηθας .
Προκειται για την Αγριλεζα δήμου Αχαρνων, διπλα στους Θρακομακεδονες.Καθημερινα χτιζονται πολυτελης μονοκατοικιες,στολιδια για την περιοχη όμως ο Δήμος -και οσοι των εκπροσωπουν- συνεχιζουν να εθελοτυφλουν στα παγια και δι! καιοτατα-αυτονοητα αιτηματα μας.

Στην οδο Πυργου απο προσφατα εργα (προ 6μηνου) εχουν σκαψει ολο το οδοστρωμα και εγκατελειψαν το εργο αφηνοντας εναν δρομο ρημαδι, γεματο χωματα και σκονη που σε οπιαδηποτε νεροποντη, γινεται ενας βουρκος λασπης.
Λυπαμαι πολυ που επελεξα να ζησω σε εναν Δημο, που καμια ευαισθησια δεν τον διακρινει για την ποιοτητα ζωης των πολιτων του και τις υπηρεσιες που αυτος οφειλει να παρεχει.
Μονο αξιοι ανθωποι που θα παρεχουν τις αυτονοητες και δικαιες υπηρεσιες προς τους πολιτες αξιζει να πλαισιωνουν τον ταλαιπωρημενο Δημο Αχαρνων και προφανως αποδεικνυει η παρουσα δημοτικη αρχη οτι δεν αξιζει την εμπιστοσυνη μας...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!