tromaktiko: ΑΕΚ Αργους

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΑΕΚ Αργους



Στο Άργος η τοπική ομάδα μπάσκετ ΑΕΚ Αργους ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α2. Η ομάδα έχει ακαδημίες στις οποίες αθλούνται πολλά παιδιά. Η προπόνηση γίνεται στο ανοιχτό γήπεδο ενός γυμνασίου αφού λείπουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις από την περιοχή.
Το πρόβλημα υπάρχει όταν βρέχει και δεν γίνονται προπονήσεις γιατί η ΕΧΘΡΙΚΗ προς τον αθλητισμό τοπική αρχή δεν δίνει ώρες στις ακαδημίες σε κλειστούς χώρους με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν ώ! ρες γιατί καλύπτονται από άλλα αθλήματα. Λες και δεν μπορεί να γίνει μια συνεννόηση. Υπάρχουν 2 κλειστοί χώροι στην περιοχή, ένας στο ίδιο γυμνάσιο του οποίου χρησιμοποιείται ο ανοιχτός χώρος και άλλος ένας στο κλειστό Δημοτικό «Στάδιο» το οποίο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στις αρχές του καλοκαιριού στο τέλος ενός τουρνουά μπάσκετ που έπαιρναν μέρος παιδιά ηλικίας 6-12 , η κρεμαστή μπασκέτα έσπασε την ώρα την ανύψωσης και ευτυχώς συγκρατήθηκε από κάπου , γιατί κάτω από την μπασκέτα βρισκόντουσαν αρκετά παιδιά. Στερούν έτσι ώρες άθλησης! , ώρες ζωής από τα παιδιά.

Για να καταλάβετε την αναλγησία της τοπικής αρχής προς τον αθλητισμό αρκεί να σας πω για την άλλη ομάδα της περιοχής τον Διομήδη που είναι στην Α1 στο χάντμπολ και έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη. Επειδή το Δημοτικό «Στάδιο» είναι ακατάλληλο, αγωνιζόταν σε γήπεδα της Αθήνας για τους αγώνες της Ευρώπης.
Χώρος για εγκαταστάσεις στην περιοχή υπάρχει απαλλοτριωμένος εδώ και χρόνια αλλά χρήματα δεν υπάρχουν. Βέβαια ως δια μαγείας χρήματα για πεζοδρόμια και έργα βιτρίνας υπάρχουν. Όπως επίσης οι τοπικοί άρχοντες «αγαπούν» τον αθλητισμό. Παραβρίσκονται στις βραβεύσεις και για όση ώρα αυτές διαρκούν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!