tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι



Οι νίκες της Βραζιλίας και της Ρίβερ Πλέιτ είναι τα πιο δυνατά σημεία του σημερινού προγράμματος και αναμένεται να συγκεντρώσουν σημαντικούς τζίρους σε όλες τις αγορές.


Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ουκρανία στο Ντέρμπι της Αγγλίας και άνοιξε φαβορί σε τιμές κοντά στο 1.50 και στο 1.45. Η Ρίβερ Πλέιτ θα υποδεχτεί για το Απερτούρα τη Χιμνάσια Λα Πλάτα που δεν είναι σε καλή κατάσαση και αυτό προκαλεί πιέσεις στην απόδοση του άσου προς το 1.45.

Στα ματς της Φούτμπολ Λιγκ υποχωρεί η τιμή της Καλλιθέας η οποία υποδέχεται τον Εθνικό με την απόδοση του άσου να πέφτει και στο 2.10 από το αρχικό 2.20. Μεγάλο φαβορί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον Πιερικό σε τιμές από 1.15 ως 1.20.

Για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών  η Σουηδία υποδέχεται την Ελβετία στη ρεβάνς του 1-4 και στις αγορές η απόδοση του άσου δέχτηκε πίεση και έπεσε στο 2.00, αν και η πρόκριση είναι δύσκολη υπόθεση για τους Σουηδούς. Με 1-2 έχασε η Σκωτία από την Ισλανδία και θα επιδιώξει να καλύψει τη διαφορά και να περάσει στην τελική φάση. Στις αγορές η τιμή των Σκωτσέζων φτάνει και στο 2.00.

Τέλος, στην Α’ Αγγλίας η Σουίντον θα υποδεχτεί την Μπρίστολ Ρόβερς σε έναν αγώνα που μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η απόδοση του άσου δέχτηκε κάποιες πιέσεις και υποχώρησε και στο 2.00 από το αρχικό 2.10.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!