tromaktiko: Άνοιξε τα... χαρτιά του

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Άνοιξε τα... χαρτιά του



Ο Νίκος Νιόπλιας έδειξε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ και τους αντικαταστάτες των Λέτο, Γκοβού και Νίνη.

Τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, εκ των οποίων τη μία αποτελούσαν οι 8 που φαίνεται να έχουν προβάδισμα για να χριστούν βασικοί στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Αυτοί ήταν οι Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Σισέ, Ζιλμπέρτο και Γκαρσία, ενώ πρέπει να προστεθεί και ο Τζόρβας, ο οποίος θα διατηρηθεί κάτω απο τα δοκάρια. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έχουν μείνει δύο θέσεις που ψάχνουν κάτοχο. Αυτή του κεντρικού αμυντικού και του τρίτου παίκτη πίσω απο τον Σισέ.

Για τον παρτενέρ του Μπουμσόνγκ, μεγάλο φαβορί είναι ο Σαριέγκι, καθώς ο Καντέ μπορεί να προπονείται κανονικά, αλλά δεν έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα στο χέρι του. Όσον αφορά την άλλη θέση, πολλά θα εξαρτηθούν απο το που θα παίξει ο Καραγκούνης. Η λογική λέει οτι θα παίξει στον άξονα, κάτι που σημαίνει οτι ο Χριστοδουλόπουλος θα χριστεί βασικός. Αν τοποθετηθεί αριστερά και ο Γκαρσία στον άξονα, τότε το πρώτο λόγο παίρνει ο Μαρίνος.

Όσον αφορά τους τραυματίες, οι Λέτο, Γκοβού και Νίνης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών. Οι ελπίδες όμως για συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Ρούμπιν Καζάν συνεχίζουν να είναι ελάχιστες.

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!