Στη συνέχεια βρήκαμε και ένα λιωμένο σαλιγκάρι σε άλλο πιάτο. Φυσικά την επιστρέψαμε χωρίς όμως να κάνουμε φασαρία. Ο σερβιτόρος μας ζήτησε συγγνώμη όμως μας ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι ενώ πλένουν τα μαρούλια πολύ καλά είναι περίοδος αναπαραγωγής των σαλιγκαριών και γι αυτό δεν το είδαν γιατί μάλλον μεγάλωσε μετά το πλύσιμο. Σε άλλα τραπέζια πελάτες πάλι ζητούσαν το λόγο γιατί ένα πιάτο ζυμαρικά θέλει 1μιση ώρα για να σερβιριστεί και πάλι ο ίδιος σερβιτόρος ζητούσε συγγνώμη αλλά ειρωνευόμενος έλεγε ότι αυτό το εστιατόριο είναι ¨ένα μικρό ταξίδι στην Ιταλία¨ αφού ο ιδιοκτήτης και σεφ είναι Ιταλός και γι αυτό και η τόσο μεγάλη καθυστέρηση.
Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω και φωτογραφία με τα σαλιγκάρια εκτός σαλάτας.
Είναι ντροπή για ένα τόσο διαφημισμένο και συνάμα ακριβό εστιατόριο να φέρεται έτσι στους πελάτες του και να τους θεωρεί μ@κ@κες.
Ωστόσο η πίτσα που φάγαμε θεωρώ ότι είναι η καλύτερη της πόλης και ίσως η καλύτερη που έχω φάει.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ