tromaktiko: Μπράβο στον Λάζο και στα ελληνόπουλα που απεργούν

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Μπράβο στον Λάζο και στα ελληνόπουλα που απεργούν



Βλεπω οσα γινονται στο μπασκετακι μας το τελευταιο καιρο, και θελω να βγω και να το φωναξω χιλια μπραβο στο λαζαρο παπαδοπουλο και φυσικα σε ολα τα παλικαρια που στεκοντε διπλα του,
απεργουν και δεν ανεχονται αλλο την μιζερια που επικρατει ολα αυτα τα χρονια στον αγαπημενο μας αθλημα(εργασιακες συνθηκες απαρδεκτες, καμια οργανωση και υποδομη,ερασιτεχνικο μπασκετ σε αθλια κατασταση,χουλιγκανισμος κλπ).
Ντροπη σε οσους αποδοκιμαζουν,τα παιδια απεργουν για το κλο του μπασκετ και ειναι παραδειγμα και για αλλους κλαδους.Ειδικα ο λαζος ειναι παιδι που εχει βγαλει πολλα χρηματα και δεν εχει αναγκη.

Θα μπορουσε να καθοταν σπιτι του και στο καναπε του και να κοιταζε την παρτυ του οπως κανουν και οι ολοι.  Περιμενω και απο τα αλλα παιδια μπουρουση διαμαντιδη σπανουλη κλπ αναλογη συμπεριφορα βαλτε το μαχαιρι στο κοκαλο ειναι μεγαλη ευκαιρια. Λαζο κρατα γερα ο αγνος φιλαθλος σε στηριζει αλλα πανω απο ολα δωσε το παραγειγμα και δειξε και τον τροπο στον ελληνα να μην συμβιβαζεται με την μιζερια της ελληνικης πραγματικοτητας.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!