tromaktiko: «Αντάρτικο» καταστηματαρχών στην Ευρυτανία για να ανατραπεί η καπνοαπαγόρευση

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

«Αντάρτικο» καταστηματαρχών στην Ευρυτανία για να ανατραπεί η καπνοαπαγόρευση



Τα τασάκια... επανέρχονται στα τραπέζια των καφέ και των μπαρ. Οι ιδιοκτήτες των κέντρων εστίασης ξεκινούν ένα ιδιόμορφο «αντάρτικο» ενάντια στον νόμο του υπουργείου Υγείας για την απαγόρευση του καπνίσματοςΜε ομόφωνη απόφαση το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκεδάσεων & Ψυχαγωγίας Ευρυτανίας καλεί τους επιχειρηματίες να αγνοήσουν τα πρόστιμα και να επιτρέπουν το κάπνισμα, καθώς η κίνηση στα μαγαζιά μειώνεται δραματικά
Οι επιχειρηματίες έχοντας χαράξει κοινή γραμμή δηλώνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν τα τασάκια πάνω στα τραπέζια καθώς η κίνηση στις επιχειρήσεις τους μέρα με τη μέρα μειώνεται σημαντικά.
"Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας δύσκολης περιόδου, που την χαρακτηρίζει η αύξηση του κόστους αγοράς των προϊόντων, αύξηση λειτουργικών δαπανών, ΦΠΑ, φόροι, έκτακτες εισφορές κ.α.
Σε μια περιοχή όπως η δική μας, όπου διάφορα γεγονότα την έχουν κάνει ακόμα πιο δύσκολη, όπως η απαξίωση του T.E.I. και ο αποκλεισμός του νομού μας σε περιόδους αιχμής από διάφορες κοινωνικές ομάδες, με κορυφαίο παράδειγμα τον αποκλεισμό των οδικών αξόνων από τους αγρότες, έχουν ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση των εισοδημάτων μας που καθιστούν τις επιχειρήσεις μας μη βιώσιμες πλέον. Για αυτούς τους λόγους αποφασίζουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Π.Ο.Ε.Σ.Ε. και να επαναφέρουμε καθολικά τα σταχτοδοχεία στα τραπέζια των καταστημάτων μας."

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!