tromaktiko: Χορηγηση αυξητικης ορμονης..!

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Χορηγηση αυξητικης ορμονης..!



Πριν απο δυο χρονια περιπου ξεκινησε ο γολγοθας μας, οταν ο παιδιατρος μας στην καλαματα διεγνωσε πολυ μικρους ρυθμους αναπτυξης στον γιο μας, ηλικιας τοτε 13 χρονων.

Aμεσως επισκευθηκαμε το νοσοκομειο παιδων αγλαια κυριακου, και αρχισαν επισκεψεις και παρακολουθηση του παιδιου καθε 4μηνες περιπου.

Aφου δεν υπηρχε καποια βελτιωση στους ρυθμους αναπτυξης του παιδιου, αποφασιστηκε να νοσηλευτει για 2 μερες στο νοσοκομειο, για εξονυχιστηκες εξετασεις.
Aφου λοιπον νοσηλευτηκε τον περασμενο Iουλιο, και αφου ξαναανεβηκαμε μετα απο ενα μηνα, γιατι τοτε θα ηταν ετοιμες οι εξετασεις, διεγνωστηκε ολικη ανεπαρκεια αυξητικης ορμονης, και χρειαζεται αμεση χορηγηση.
Aυτο ομως απαιτει εγκριση απο το υπουργειο υγειας. αφου λοιπον καναμε οτι ηταν απαραιτητο, πηραμε το φακελλο απο το νοσοκομειο και το καταθεσαμε στο υπουργειο υγειας. αφου λοιπον περιμεναμε περιπου 2 μηνες, μαθαινουμε οτι τελικα δεν εγκρινετε η χορηγηση της αυξητικης ορμονης, με κινδυνο φυσικα να μεινη το παιδι παρα πολυ κοντο.!
Kαι ρωταω, μετα απο τοσο τρεξιμο μηνων, που απαιτειται χρονος χρημα ψυχολογικη πιεση, και πολλα αλλα, ξαναγυρναμε εκει που ειμασταν. θελω καποιος να μου απαντησει, πως γινετε το νοσοκομειο παιδων, να κανει διαγνωση για αμεση χορηγηση του φαρμακου, και η επιτροπη υγειας του υπουργειου να γραφει την αποφαση του νοσοκομειου στα παλια της τα παπουτσια, και φυσικα εις βαρος ενος παιδιου, που πιθανων να μην αναπτυχθει σωστα, λογω καποιας αποφασης που μπορει να ειναι λανθασμενη.!
Tελικα ποιοι κανουν λαθος διαγνωσεις; οι γιατροι του νοσοκομειου παιδων; η οι γιατροι της επιτροπης του υπουργειου;
Nα σημειωσω οτι δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια χρονικα, για την χορηγηση της συγκεκριμενης ορμονης, αφου το παιδι ειναι ηδη 15+ .

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!