tromaktiko: Τελεία και... παύλα

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τελεία και... παύλα



Αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στα πειθαρχικά παραπτώματα του Σίντνεϊ Γκοβού είναι στον Παναθηναϊκό.


Σκληρή στάση θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός στο θέμα που έχει προκύψει με τον Σίντνεϊ Γκοβού. Οι “πράσινοι” είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα του Γάλλου άσου και δείχνουν αποφασισμένοι να τα σταματήσουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Ακόμη και αν χρειαστεί να τραβήξουν πολύ το... σχοινί.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο “Σιντ” ενημερώθηκε εγγράφως για την κλήση του σε απολογία (για δύο παραβιάσεις ωραρίου) απο τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και μέσα στις επόμενες ημέρες (μέχρι την Παρασκευή σίγουρα) θα πρέπει να έχει δώσει τις εξηγήσεις του. Τόσο για το περιστατικό της προηγούμενης Κυριακής, όσο και για αυτό του Σαββάτου. Εννοείται φυσικά πως θα πρέπει να είναι και ιδιαίτερα πειστικός σε ότι αναφέρει, καθώς άπαντες στην ομάδα έχουν σαφέστατη εικόνα (και με λεπτομέρειες μάλιστα) για το τί έγινε το Σάββατο το βράδυ στο club της οδού Πειραιώς.

Η... καμπάνα που αναμένεται να ηχήσει στα αυτιά του, όλοι εκτιμούν, οτι θα είναι ιδιαιτέρως δυνατή. Τι σημαίνει αυτό; Οτι το μίνιμουμ του χρηματικού προστίμου που θα του επιβληθεί θα είναι οι 20.000 ευρώ. Ποσό όμως που δεν αποκλείεται να ανέβει ακόμη περισσότερο...

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!