tromaktiko: Η ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ στα Ψαχνά Ευβοίας

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ στα Ψαχνά Ευβοίας



7 ολόκληρα χρόνια... Χμμμ, δεν είναι και λίγα... Κι όμως..., σα να μην πέρασε μια μέρα φαντάζει από τότε. Το ραδιοφωνάκι εξάλλου δεν σταμάτησε και ποτέ να παίζει τα τραγούδια της. Ήτανε rock, έγινε pop, το γύρισε στο "έντεχνο λαϊκό", όπως γουστάρουν να χαρακτηρίζουν το ιδίωμα οι δισκογραφικές εταιρείες κι εκεί τελείωσε, σώπασε... Ώσπου...
ώσπου, μην αντέχοντας την έλλειψη επικοινωνίας και έκφρασης μέσω της μουσικής, επέστρεψε κι επέστρεψε πιο rock από ποτέ!!!

Έτσι συνέβη και πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα νέο, ιδιαίτερο, δίσκο. Ήθελε να κυκλοφορήσει κάτι άλλο, διαφορετικό από τα συνήθη, "ΧΩΡΙΣ RETOUCHE" κι έτσι τελικώς το ονόμασε. To "e-Rock.gr" μάλιστα, το πρώτο σε επισκεψιμότητα μουσικό portal της χώρας, το βαθμολόγησε με 81/100 . Έκτοτε άρχισαν οι ζωντανές εμφανίσεις. Πρώτα η Θεσσαλονίκη, μετά η Αθήνα, ακολούθησε ο Βόλος στο πλευρό του Φίλιππου Πλιάτσικα και να που ήρθε η ώρα να παρουσιάσει το "ΧΩΡΙΣ RETOUCHE" ζωντανά και στην Εύβοια.

Ναι - ναι, πολύ σωστά καταλάβατε, ήρθε η ώρα για την πρώτη ζωντανή εμφάνιση της Σοφίας στην Εύβοια... Μιας Σοφίας απασφαλισμένης, εκρηκτικής και διψασμένης, πρωτίστως για χιλιάδες vibes. Και τί δεν θα δίναμε για να ακούσουμε από τα χείλη της, ζωντανά, τραγούδια όπως τα "Video", "Μόνη Περπατώ", "Έτσι Κι Αλλιώς", "Κόκκινη Κόλαση", "Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια" και φυσικά το ερμηνευμένο από κοινού με την μεγάλη Κυρία της rock Bonnie Tyler "The Desert Is In Your Heart".

Ο λόγος για μία quest εμφάνιση στο πλευρό του Χαλκιδέικου συγκροτήματος GPS και πιο συγκεκριμένα στα Ψαχνά και στο OXY-HALL της οδού Αγγελή Γοβιού 4, την Κυριακή Κ31 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 22.30.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!