tromaktiko: Τώρα την παρανομία την διαφημίζουμε κιόλας

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Τώρα την παρανομία την διαφημίζουμε κιόλας



Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς φίλους -καταναλωτές του tro-ma-ktiko.blog και να καταγγείλω την απαράδεκτη στάση μιας μεγάλης εταιρίας-αλυσίδας delivery φαγητού στην Ελλάδα της BENVENUTO (Pizzeria-Trattoria) απέναντι στους Νόμους και τους πελάτες της.
Η συγκεκριμένη εταιρία ενώ υπάρχει απο το 2007 νόμος που απαγορεύει την χρέωση κουβέρ σε καταστήματα εστίασης κ.τ.λ.(1/7.5.2007 αγορανομική διάταξη, που ισχύει, από τις 24 Μαΐου 2007) συνεχίζει να χρεώνει κουβέρ (δηλ. ψωμί-μαχαίρι-χαρτοπετσέτα) και μάλιστα το αναγράφει και επίσημα τόσο στο site της όσο και σε όλα τα διαφημιστικά της φυλλάδια που ρίχνει κάτω από τις πόρτες μας καθημερινά. Σίγουρα μια παρανομία που επιβάλει πρόστιμο (οι αρχές ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ να μας προστατέψουν?) και πρέπει άμεσα να σταματήσει.
Επίσης πρόσφατα έκανε αλλαγές στο μενού της εισάγοντας την piccolo μερίδα (πιο μικρή δηλαδή) ως πιο οικονομική αλλά πουθενά δεν αναγράφει πόσα γραμμάρια είναι μια κανονική και πόσα γραμμάρια μια piccolo μερίδα .(Όσο βάλει με το μάτι ..δηλαδή?Διαλιέχτεεεε...)
Πρέπει λοιπόν μεγάλες εταιρίες σε περιόδους κρίσης να σέβονται τόσο τους πελάτες τους όσο και τους νόμους ανεξάρτητα από το πόσο καλές υπηρεσίες προσφέρουν ή πόσο καλό είναι το προιόν τους. Μπορούμε όλοι μας να επισημάνουμε οτιδήποτε κακό και παράνομο και να το καταγγείλουμε προκειμένου τα χρήματά μας να πιάνουν τόπο.. μην διστάζετε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!