tromaktiko: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ



Στις 17:40 πηγα στο σιδ.σταθμο λαρισας για παρω προαστιακο για θες/κη και συναντω.
1. Ματ απ΄εξω
2. Σπασμενα τζαμια σε πολλα γραφεια του σταθμου (και στα βαγονια του προαστιακου)

3. Ατμοσφαιρα αποπνικτικη απο τα δακρυγονα που επεσαν.
4. Σταθμαρχης εντελως ''χαμενος'' ο οποιος δεν απαντουσε στα συνεχη παραπονα των ταξιδιωτων στο τι θα γινει με τα δρομολογια (και το κυριοτερο δεν εκανε καμια ανακοινωση απο τα μεγαφωνα)
ο λογος της "καταστροφης'' (συμφωνα με αλλους ατυχους που ηταν μπροστα στο ''πολεμο'' ηταν οτι πηγαν οπαδοι της αελ (αφου βγαλαν κανονικα εισητηριο) στον σταθμο και τους απαγορεψαν να ταξιδεψουν στον βολο (για δουν σχετικο αγωνα).
Ανηκω δυστηχως στην νεα γενια και σκεφτομαι:
α. Εχει υποψη ο σταθμαρχης την εννοια διαχειριση κρισης και συμπεριφορας οχλου πολιτων ? Οχι μαλλον γι' αυτο δεν φροντισε να ανακοινωσει κατι απο τα μεγαφωνα και ο κοσμος (πχ μαναδες με παιδια, ηλικιωμενοι) εκανε οτι νομιζε περνωντας μεσα απο σπασμενα τζαμια, δακρυγονα κτλ
β. Ειναι δυνατο θεση κρισης (σταθμαρχης) να κατεχεται απο εναν ανθρωπο με εποτιθεται ??? Αντιδρασεις+ekπαιδευση και i.q. Αναλογου της θεσης του να αντιδρα (δια της απουσιας του) ετσι. Ας πουλησουν τον οσε να τελειωνουμε. Αρνουμαι να πληρωνω φορους (για να πληρονονται)καποιοι αχρηστοι υπαλληλοι με ανωριμη συμπεριφορα (δυσαναλογη των αποδοχων τους) σε βαρος συνανθρωπων τους και σε βαρος νεων παιδιων με μορφωση που θα κανανε τον οσε και καθε δεκο να ειναι κερδοφορα διαμαντια. Ποιος θα κρινει την συμπεριφορα του σταθμαρχη (σε ποιον βαθμο φταιει) και αν η (ακριβοπληρωμενη)διοικηση (δς)του οσε προβλεπει τι να κανουν σε περιπτωσεις αναγκης οταν οι ''κακοι'' επιτεθουν σε σταθμο τραινου.
Ετσι ολοι οι απορημενοι ταξιδιωτες μπηκαμε στα βαγονια του συρμου που ηρθε αφου δεν περναμε απαντησεις (επισημα)στο αν θα παμε με αυτο το τραινο στην θεσσαλονικη και προκειμενου να ξεφυγουμε απο τα υπολειματα των χημικων που εκαναν ολους να δακρυζουν ακομη και στους ανοιχτους εξωτερικους χωρους.
Εκει μεσα στο βαγονι βλεποντας εξω τα ματ να περιπολουν (ευτυχως για την ασφαλεια μας) μια πιτσιρικα 5-8 ετων ρωτα την μαμα της, ''μαμα αυτοι ειναι καλοι η κακοι?'' (γελασαμε ολοι γυρω...) Καλοι της λεει η μαμα της, τοτε λεει η μικρη ''αφου ειναι καλοι γιατι τοτε μας πεταξαν κακο οξυγονο??? !!!!!'' (Παγωσαν υα γελια μας, γιατι η μικρη αφελαστατα μας θυμισε το ποσο λεπτη ειναι η γραμμη μεταξυ καλου - κακου και ωριμοτητας -εγκληματικης βλακειας, το ακουτε ;;;; κκ σταθμαρχα,εισαγγελεα,προεδρε ομαδας και δεν ξερω ποιου αλλου δεν σκεφτηκε οτι 1. Δεν επρεπε οι οπαδοι να φτασουν εκει αφου δεν θελαν να ταξιδεψουν με τρενο 2. Αφου οι οπαδοι προλαβαν η μπορεσαν και φτασαν στον σταθμο θα μπορουσε να λυθει το ζητημα με ποιο διπλωματικο τροπο.
Συγχαρητηρια στα ματ γιατι η συμπεριφορα τους (αφου προφανως διαταχθηκαν να ριξουν χημικα) ηταν κοσμια με λογικες αντιδρασεις. Το αν επρεπε να ριξουν ας το απαντησουν αλλοι ειτε ''καλοι ειτε κακοι''.....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!