tromaktiko: Αρωμα από Ελλάδα στη Φρανκφούρτη!

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Αρωμα από Ελλάδα στη Φρανκφούρτη!



Σε ένα εκ των σημαντικότερων αναμετρήσεων για την 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης των δικών μας Τζαβέλλα και Γκέκα, υποδέχεται την Σάλκε, η οποία προσπαθεί να ανακάμψει και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Διαβάστε αναλυτικά στο ανανεωμένο kingbet.gr.



ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. –ΣΑΛΚΕ

ΚΟΜΕΡΤΣ ΜΠΑΝΚ (51.500) * 250 ΧΛΜ.

*Πέντε σερί νίκες στα ισάριθμα τελευταία χρόνια μετράει η Σάλκε στην Φρανκφούρτη. Συνολικά στα τελευταία 10 ματς η Σάλκε έχει 8 νίκες και δυο έληξαν ισόπαλα.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Για τέταρτο συνεχές ματς σκόραρε-και μάλιστα αυτή τη φορά δις-ο Φάνης Γκέκας φτάνοντας τα επτά γκολ και οδηγώντας την Αϊντραχτ σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Καϊζερσλάουτερν με 3-0 . Αυτή ήταν η τρίτη συνεχής νίκη για την ομάδα της Φρανκφούρτης, που έφτασε τους 12 βαθμούς.

Ο Σκίμπε βλέπει την ομάδα του μετά το κακό ξεκίνημα να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές της δυνατότητες. Παράλληλα εκτός των μακροχρόνια τραυματιών Ρόντε και Μπαιράμοβιτς έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του, ενώ δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα(4-2-3-1): Νικόλοφ-, Γιουνγκ, Φρανζ, Ρους, Τζαβέλλας- Κρις, Σβέγκλερ- Χαλίλ Αλτιντόπ, Οξ, Κιόλερ- Γκέκας

ΣΑΛΚΕ: Στο "Γκελζενκίρχεν" η Σάλκε κατάφερε έστω και στα τελευταία λεπτά να μην πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο ντέρμπι της "ουράς" με την Στουτγάρδη, αφού ο Χούντελαρ από το σημείο του πέναλτι έσωσε τους γηπεδούχους από τα χειρότερα. Οι φίλοι της ομάδας στο τέλος τα έχωσαν χοντρά στον Φέλιξ Μάγκατ.

Με πρόσωπο του αγώνα τον Ραούλ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, έκανε το καθήκον της κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ μεσοβδόμαδα, επικρατώντας 3-1 και έκανε το 2/2 στην Ευρώπη. Χωρίς προβλήματα η ομάδα του Μάγκατ, με τον ιδιόρρυθμο τεχνικό να δηλώνει πως θα παίξει μόνο για τη νίκη.

Πιθανή ενδεκάδα(4-1-3-2): Νόιερ- Χιόβεντες, Ουτσίντα, Μέτζελντερ, Σμιτζ- Τζόουνς- Φαρφάν, Μόριτς- Χουράδο, Ραούλ, Χούντελααρ.


http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!