tromaktiko: ΒΟΙΩΤΙΑ: Ένοπλη ληστεία απο τρείς κουκουλοφόρους στην Αλύκη

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΒΟΙΩΤΙΑ: Ένοπλη ληστεία απο τρείς κουκουλοφόρους στην Αλύκη



Αποφασισμένοι για όλα ήταν οι Αλβανοί κακοποιοί που εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ στην Αλυκή Βοιωτίας, την ώρα που ο 60χρονος ιδιοκτήτης και ετοιμαζόταν να κλείσει.Οι τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες και πρότειναν απειλητικά τα πιστόλια τους λήστεψαν τόσο τον ίδιο όσο και τους τελευταίους πελάτες του!
Το νεαρό ζευγάρι που μπήκε στο κατάστημα και είδε τους ληστές να απειλούν τον ιδιοκτήτη, τα έχασε… Όμως, κανείς από τους δυο δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι άγνωστοι, που είχαν ήδη πάρει 1.000 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, τους απείλησαν και άρπαξαν την τσάντα της γυναίκας που περιείχε το κινητό της, το πορτοφόλι της, πιστωτικές κάρτες, δίπλωμα, ταυτότητα και λίγα χρήματα!

Αμέσως μετά, χτύπησαν τον 60χρονο, τον έδεσαν μαζί με το νεαρό ζευγάρι, και τους κλείδωσαν στην αποθήκη. Στη συνέχεια, βγήκαν τρέχοντας έξω, επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ο τέταρτος συνεργός τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα τρία θύματα κατάφεραν αρκετή ώρα αργότερα να απελευθερωθούν και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες, αλλά οι κακοποιοί είχαν χαθεί στο σκοτάδι.
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!