tromaktiko: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ



Και μιας και κανείς από τον Δήμο Αγιας Βαρβάρας δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει στις κατ' εξακολούθησην καταγγελίες, συνεχίζουμε: Ο Δήμαρχος και πλεον βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίχος έχει αφήσει τους δημότες Αγ.Βαρβάρας να τους τρώνε τα ποντίκια χωρίς να σεβεται καθόλου την υγεία τους...


Για να είμαι ποιο σαφής ξεπουλώντας προεκλογικές υποσχέσεις έφερε τις σκουπιδιάρες στα ορια του Δημου Αγ. Βαρβάρας φτιάχνωντας ενα παρανομο αμαξοστάσιο με σκουπιδιάρες πλυντηρια των δημοσίων οχημάτων μπάζων καθώς και εγκαταστάσεων για δημοτική αστυνομία.
Το οικοπεδο αυτό βρίσκεται στην οδό Σιπυλου, συνορευει με γήπεδο μπάσκετ, βρεφονηπιακό σταθμό, και το νοσοκομείο Δρομοκαειτιο... καθώς και με τα πρωην ΚΑΠΗ του Δήμου.
Εκτός απο την βρώμα την δυσοδία που προκαλούν τα οχήματα στον εν λόγο χώρο υπάρχει πρόβλημα και με το θεμα ωραριου κοινής ησυχίας αφου από τις 5 το πρωι ξεκινουν τα φορτηγα.
Ολα αυτά έγιναν καθαρα για ψηφοθηρικούς λόγους ωστε οι δημότικοι υπαλλήλοι να μην κουραζονται να πανε στο Σχιστό που μεχρι πρότεινος ήταν οι σκουπιδιάρες αλλά και καλά για θεμα οικονομίας...Ημαρτον που βάζουν την υγεια παιδιών , πολιτων κ ασθενών στο βωμό του προσωπικου κέρδους,,,αυτός είναι ο σεβασμός στον πολίτη και το περιβαλλον? Δημοτικές εκλογές ερχονται...

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!