tromaktiko: Η μάχη του κέντρου βγάζει νικητή

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Η μάχη του κέντρου βγάζει νικητή



Το κρισιμότερο παιχνίδι του στη διοργάνωση δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τη Ρούμπιν Καζάν, καθώς με ήττα χάνει σχεδόν κάθε ελπίδα για να συνεχίσει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις μία φορά στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του για το θεσμό δεν σκόραρε ο Παναθηναϊκός, σε εκείνο με την Κοπεγχάγη. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr



Ο.Α.Κ.Α (68.079), ΑΘΗΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικούς. Το ματς με τη Ρούμπιν είναι όπως κάθε άλλο ματς στη σπουδαιότερη διοργάνωση της Ευρώπης και το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται». Τάδε έφη Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη τύπου σε μια προσπάθεια να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του.

Κακά τα ψέματα, αν ηττηθεί σήμερα ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το όνειρο, κάτι που παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Νιόπλια που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκοβού, Λέτο, Καντέ, ενώ ο Νίνης αν και είχε μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων υπέστη τράβηγμα και τέθηκε νοκ άουτ. Τιμωρημένος είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι μόνο με την Κοπεγχάγη δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκέψεις για να παρατάξει την ομάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς έκανε ο Ελληνας κόουτς, αλλά τελικά προτίμησε το κλασικό 4-3-3, το οποίο στην ουσία θα είναι 4-5-1 με τους Γκαρσία και Μαρίνο να κινούνται πιο πίσω.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζόρβας – Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος – Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης – Μαρίνος, Γκαρσία, Σισέ.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Το πρόσφατο 1-1 με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα απέδειξε ότι οι Ρώσοι διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ και πώς να μην είναι έτσι όταν φοράνε τα χρώματα της ομάδας παίκτες όπως ο Μάρτινς, ο Εντουάρντο, ο Μουράφσκι, ο Καραντενίζ και ο Κασάεφ.

Στους 11 πιο πρόσφατους αγώνες τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν υποστεί μόνο μία ήττα, αλλά από τις 8 αναμετρήσεις που έχουν δώσει συνολικά στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφεραν να πετύχουν μόλις μία νίκη (2-1 εκτός την Μπαρτσελόνα), έχοντας τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα στους 4 από αυτούς τους αγώνες δεν σκόραραν, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις ήταν γκολ/γκολ.

Αξιο αναφοράς το γεγονός πως οι 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαν λιγότερα από τρία τέρματα.

Στο χώρο του κέντρου αναμένεται να ρίξει το βάρος ο Μπερντίεβ ώστε να κλέψουν μπάλες και να τρέξουν στην κόντρα οι ποδοσφαιριστές του, αν και θα κρατήσει τα μπόσικα στα μετόπισθεν βάζοντας τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Μοναδικός προωθημένος ο Μάρτινς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ριζίκοφ – Σαλουκβάτζε, Νάβας, Μποκέτι – Καλέσιν, Ανσάλντι, Νομπόα, Μουράφσκι, Ριαζάντσεφ, Εντουάρντο – Μάρτινς

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!