tromaktiko: Σε σωστό δρόμο, χωρίς… τυμπανοκρουσίες

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σε σωστό δρόμο, χωρίς… τυμπανοκρουσίες



Ένα νέο ραντεβού για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε ο Σταύρος Αδαμίδης. Με την ολοκλήρωσή του υπήρξαν πολλά χαμόγελα και ελπίδες για την ανέγερση του ιστορικού γηπέδου της ΑΕΚ.
Όμως, ακόμα υπάρχει δρόμος! Συνάντηση με τον υφυπουργό περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής, Θάνο Μωραΐτη είχε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου και πλέον περιμένει την απάντηση της Πολιτείας. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης, η απάντηση θα έρθει σε περίπου ένα μήνα, αφού πρώτα το αρμόδιο υπουργείο ελέγξει την μελέτη του συλλόγου.

Θυμάστε τι σας είχαμε πει από εδώ για τις κινήσεις του Σταύρου Αδαμίδη; Ότι μας… ξίνισε λίγο η μακέτα που κρατούσε ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αλλά τουλάχιστον έδειξε πως ο «Δικέφαλος» είχε μελετήσει το ζήτημα και πήγε με όλα του τα… όπλα στην συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής.

Έτσι και τώρα. Η ΑΕΚ έκανε μία ακόμα συνάντηση με αρμόδιους φορείς για την ανέγερση του ιστορικού «Νίκος Γκούμας», αλλά η αισιοδοξία από το καλό κλίμα του ραντεβού, θα πρέπει να σταματήσει τώρα. Αν όχι τώρα… χθες. Δεν θέλω να νομίζετε πως υπάρχει κάποια εμπάθεια προς την ομάδα της Ένωσης, αλλά πολύ απλά, στην Ελλάδα, θα πρέπει να δούμε κάτι ολοκληρωμένο για να είμαστε σίγουροι.

Πάρτε για παράδειγμα το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Αν όλα είχαν γίνει έτσι όπως έπρεπε από την πρώτη μέρα που συζητήθηκε η «Διπλή Ανάπλαση», οι «πράσινοι» την Τετάρτη θα υποδέχονταν την Ρούμπιν Καζάν στην «Arena» του Ελαιώνα και όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Αυτό θέλω να πω!

Καλά κάνουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ και κυνηγούν την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας, στην θέση, στην περιοχή που έχει συνδεθεί η Ένωση από την πρώτη στιγμή. Καλύτερα όταν παρουσιάζουν μακέτες, που προϋποθέτουν μελέτες και ώρες δουλειάς. Περισσότερο… καλύτερα όταν έχουν επαφές με αρμόδια όργανα για να πάρουν την τελική έγκριση.

Όμως, όλη αυτή η αισιοδοξία θα πρέπει να σταματήσει μέχρι να μπουν οι μπουλντόζες στο ιστορικό γήπεδο. Μόνο τότε θα πρέπει να υπάρχουν ελπίδες για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου όλων των ΑΕΚτσήδων! Μέχρι τότε χρειάζεται υπομονή από όλους και από την διοίκηση να συνεχίσει τα σωστά βήματα που κάνει μέχρι στιγμής για το νέο γήπεδο. Αλλά πάνω από όλα… ΥΠΟΜΟΝΗ!

www.sportsecrets.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!