tromaktiko: Πήραν όπλα και... φορτηγό με λαθρομετανάστες από αστυνομικούς!..Συνελήφθη ένας Ιρακινός λαθροδιακινητής

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Πήραν όπλα και... φορτηγό με λαθρομετανάστες από αστυνομικούς!..Συνελήφθη ένας Ιρακινός λαθροδιακινητής



Απρόσμενη εξέλιξη είχε επιχείρηση της αστυνομίας, το βράδυ της Δευτέρας στον Ασπρόπυργο. Αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν φορτηγό με λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών με δουλεμπόρους, οι οποίοι κατάφεραν να τους αφοπλίσουν

Σε φιάσκο εξελίχθηκε επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη λαθρομεταναστών και διακινητών στην περιοχή του Ασπροπύργου το βράδυ της Δευτέρας. Το φορτηγό όμως ακολουθούσαν δουλέμποροι, κάτι που δεν αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί. Οι δουλέμποροι, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατάφεραν να αφοπλίσουν δύο από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση! Ύστερα από καταδίωξη συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών που είχε διαφύγει με το ΙΧ αυτοκίνητο, ο οποίος είναι Ιρακινός και ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα βρέθηκαν τα όπλα των αστυνομικών.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου, όπου άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσπάθησαν - έπειτα από πληροφορίες- να ακινητοποιήσουν φορτηγό με λαθρομετανάστες.
Οι αστυνομικοί όμως δεν υπολόγισαν το ενδεχόμενο το φορτηγό να συνοδεύουν δουλέμποροι, με συνέπεια να αιφνιδιαστούν και να ακολουθήσει ένοπλη συμπλοκή, κατά την οποία έχασαν τα όπλα τους.
http://www.news247.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!