tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ''ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η' ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!''

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ''ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η' ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!''



Κοιτα πως το βλεπω απ την μερια μου,λιγο πιο αντικειμενικα νομιζω.Καθε ανθρωπος ειναι μια οντοτητα με τα πιστευω του κ τις ιδιαιτεροτητες του και εξυπηρετει αναμφιβολα καποια συμφεροντα (τα δικα του προφανώς).
Αυτο ειναι σεβαστο.Απλα οταν τα πραγματα φτανουν σε ενα σημειο υποτελειας κ καταπιεζονται τα δικαιωματα αλλα και οι περιουσιες του συνολου του λαου,πρεπει ολοι μαζι να ενωθουμε να το αντιμετωπισουμε. Σ αυτο προφανως αναφερονταν ο μ! ακρυγιαννης.( οι συνθηκες και τοτε ηταν παρομοιες.δεν πιστευω αλλωστε σε μια χωρα που ευημερει να υπαρχει προσφορο εδαφος για επανασταση)
Τι κανουμε λοιπον εμεις?
Οσο περναει ο καιρος οπως ειναι φυσικο ολο και περισσοτεροι ξυπνανε κ καταλαβαινουν το τι γινεται αλλα αυτο δεν αρκει.Ειτε δεν εχουν τροπο να ενωθουν και να δρασουν μαζικα, ειτε μενουν απαθεις που ειναι φυσικα η λαθος κινηση.Σ αυτη την απαθεια προφανως φταινε κ παραγοντες αποπροσανατολιστικοι οπως αχρηστες πληροφοριες που μας πασσαρουν ή ζητηματα κατωτερης αξιας που μπαινουν εμποδιο σ αυτη την επιδιωξη μας. Οι πολιτικοι δεν κανουν φυσικα αλλο πραγμα απ το να κερδιζουν χρονο, καθως ξερουν οτι αν συνεχιστει η κατασταση οδηγουμαστε στη χρεοκοπια.(με τα δανεια απλα κερδιζουν χρονο καθως παραγωγη στην χωρα δεν υπαρχει)
Ποια ειναι η λυση?
Πρεπει να μαθει την κατασταση το συνολο του λαου(ο καθενας να ενημερωνει απ τη μερια του δλδ το διπλανο του) ή να βρουμε μεσα που προσελκυουν πολυ κοσμο ωστε να διαδωσουμε την αληθεια.(δεν κανουν κ τπτ αλλο τα κομματα αμα το καλοσκεφτεις-μαζευουν τον κοσμο σε εκλογικες συγκεντρωσεις και ακομα πιο μαζικα κατευθυνουν συνειδησεις μεσω των ΜΜΕ).Τελικα πρεπει να οργανωθουμε σαν ομαδα να παμε μαζικα και να τους διωξουμε.

Ενα τετοιο μεσο ειναι και τα blogs οπως το τρομακτικο και το internet γενικα που ειναι πιο προσβασιμο στον απλο χρηστη σε σχεση με τα ΜΜΕ. Αλλο μεσο ειναι το facebook. Στην ισλανδια αλλωστε ειδαμε πως χρησιμοποιηθηκε αυτη η πρακτικη.
Δεν ειναι τυχαιο οτι καποιες προσπαθειες γινονται ωστε να διαδοθει η αληθεια και να οργανωθει μαζικα ο κοσμος μεσω του facebook, αλλα το αποτελεσμα στην ελλαδα ειναι να εχει πιο πολλα μελη ενα group οπως το BIG BROTHER παρα αυτη η ουσιωδης κινηση. ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!