tromaktiko: Περί αντικαπνιστικού νόμου

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Περί αντικαπνιστικού νόμου



Διαβάζω αυτόν τον καιρό τόσα δημοσιεύματα για καταγγελίες περί καπνίσματος. Νομίζω ότι έχουμε χάσει λίγο την ουσία.. Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είμαι άτομο το οποίο δεν καπνίζει, αλλά εντός λογικών ορίων σέβομαι την "ανάγκη" και τον εθισμό των καπνιστών, όσον αφορά την ψυχική τους ηρεμία.

Δεν καταλαβαίνω από που ξεφύτρωσαν τόσοι "μανιώδεις" αντικαπνιστές ξαφνικά από τότε που ψηφίστηκε ο νόμος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι είναι υπέρμαχοι των νόμων, άλλωστε υπάρχουν και πιο σημαντικοί νόμοι να υπερασπιστούν! Ας σταματήσουμε όλοι λοιπόν να γινόμαστε γραφικοί με τέτοιου είδους αναρτήσεις σε blogs κτλ (πριν λίγο διάβασα την ανάρτηση για το κάπνισμα σε πανεπιστήμιο - σιγά!!!!) Οι μοναδικές περιπτώσεις που μπορώ να δεχθώ ως νοήμων πολίτης που έχει διαβάσει το νόμο είναι η απαγόρευση και αντίστοιχα ο σεβασμός των καπνιστών Ï! �ε χώρους όπου είναι ανήλικα άτομα..
Με την ελπίδα ότι θα σταματήσει ο κάθε κομπλεξικός να ρουφιανεύει τον συνάνθρωπό του. Νομίζω ότι είμαστε αρκετά πολιτισμένοι ως λαός να μπορούμε να συνεννοηθούμε χωρίς δικηγόρους, τουλάχιστον σε τόσο μικρά θέματα.

Ευχαριστώ
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!