tromaktiko: Cisco ūmi τηλεδιάσκεψη για το σπίτι από την cisco

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Cisco ūmi τηλεδιάσκεψη για το σπίτι από την cisco



H παρουσίαση του Cisco ūmi™ telepresence , ένα μοναδικό καταναλωτικό προϊόν που φέρνει την οικογένεια και τους φίλους δίπλα από μεγάλες αποστάσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.
Επεκτείνουμε την υπάρχουσα εμπειρία της Cisco στην τηλεπαρουσία στα σπίτια των ανθρώπων και μαζί με αυτό, ταξινομούμε δημιουργούμε μια νέα κατηγορία με καθαρή, φυσική και ζωντανή εμπειρία εικόνας στο καταναλωτικό βίντεο.

Το να φέρουμε την τηλεπαρουσία στα σπίτια ήταν ένα πάθος μας για χρόνια, και το να βρίσκεστε μαζί με τους φίλους και την οικογένεια σας είναι απλά η αρχή . Βλέπουμε τρομακτικές ευκαιρίες στο να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές να συδεθούν με νέους τρόπους. Φανταστείτε το παιδί σας να λαμβάνει πρώτης τάξης βοήθεια στα μαθήματα του από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, ή έναν χρόνια πάσχοντα ασθενή να λαμβάνει ιατρική φροντίδα χωρίς να εγκαταλείπει ποτέ το σπίτι του.

Το Cisco ūmi συνδέεται σε μια υπάρχουσα τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας και σε μία ευρυζωνική διασύνδεση ίντερνετ για να δημιουργήσει επικοινωνία μέσω βίντεο που την νιώθεις τόσο ζωντανή, ώστε οι χρήστες θα δουν και θα ακούσουν τους αγαπημένους τους, με λεπτομέρεια μέχρι στο ανοιγόκλεισμα των ματιών τους ή στο τόνο της φωνής τους , σαν να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο.

Η Cisco εργάζεται με την Verizon για να φέρει την εμπειρία του ūmi στους χρήστες του Verizon FiOS (οικιακό δίκτυο οπτικών ινών) στην αρχή της επόμενης χρονιάς. Οι δύο εταιρείες έχουν κάνει επιτυχείς δοκιμές του Cisco ūmi στο δίκτυο της Verizon με 100% οπτικές ίνες.

H Cisco σχεδιάζει να διαθέσει το Cisco ūmi για προπαραγγελίες στις 6 Οκτωβρίου από το umi.cisco.com και στο bestbuy.com από τις 18 Οκτωβρίου. Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι 599 δολάρια και μηνιαίο πάγιο 24,99 δολάρια για απεριόριστες κλήσεις ūmi, βίντεο μηνυμάτων και αποθήκευσης βίντεο.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!