tromaktiko: Αν το debate είναι «σούπα» τότε η διακαναλική τι θα είναι;

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αν το debate είναι «σούπα» τότε η διακαναλική τι θα είναι;



Τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη φιλοξένησε ο Δημήτρης Μάρκος στην εκπομπή του "Κόντρα Ξύρισμα", στο kontra φυσικά, με τον οποίο σχολίασαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας.
 Ειδικά για τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού απόψε το βράδυ, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, με το Γιάννη Παπαγιάννη να...ρίχνει - πάλι - τις δυνατές ατάκες του, στο ερώτημα του Μάρκου αν το ντιμπέϊτ προβλέπεται...σούπα:
«Όσοι έχουν προβλήματα αϋπνίας μπορούν απόψε το βράδυ να δουν τον πρωθυπουργό», σχολίασε ο Γιάννης Παπαγιάννης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο δίλημμα που αναμένεται να θέσει ο πρωθυπουργός και έχει να κάνει με τη στήριξη των δικών του επιλογών προεκιμένου να μην αμφισβητηθεί ο ίδιος....
Βέβαια, ο Γιάννης Παπαγιάννης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κακή μέχρι τώρα πορεία των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες, με μοναδική εξαίρεση ίσως το Γιάννη Μίχα που δείχνει να παίρνει το Δήμο του Πειραιά.
Στη φωτογραφία ο Γιάννης με έναν άνθρωπο που τίμησε την πόλη του Πειραιά, το Θρυλικό «μουστάκια» Νίκο Αναστόπουλο και το Δημήτρη Μάρκο....

http://www.markos.tv/debate-einai-soypa-tote-i-diakanaliki-ti-tha-einai
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!