tromaktiko: Μυστικό ομορφιάς της Elle Macpherson

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Μυστικό ομορφιάς της Elle Macpherson



Θύελλα αντιδράσεων, αλλά και μεγάλη απορία, προκάλεσε το πασίγνωστο supermodel Elle Macpherson, μετά από συνέντευξη της στην οποία αποκαλύπτει το μυστικό της ομορφιάς της δηλώνοντας ότι τρώει κέρατο για να διατηρείται όμορφη και δροσερή!

Μιλάμε βέβαια για κέρατο ρινόκερου (μα που πήγε το μυαλό σας;) το οποίο η 47χρονη καλλονή δεν τρώει ολόκληρο αλλά σε σκόνη. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό γιατρικό της Κίνας το οποίο ωστόσο μετά την υπογραφή σύμβασης το 1977 για το διεθνές εμπόριο απειλουμένων ειδών, έχει απαγορευτεί διεθνώς από το εμπόριο.

“Η Humane Society International καταδικάζει την λαθροθηρία των ρινόκερων, ιδίως για τη χρήση τους σε προϊόντα ομορφιάς. Οι δράσεις της κυρίας Macpherson είναι καταδικαστέες”, δήλωσε ο Νικολά Μπεγίον προεδρος της HMI.

Το Διεθνές Ταμείο για την καλή μεταχείριση των ζώων είναι τόσο εξοργισμένο από την ομολογία της άλλοτε βασίλισσας της πασαρέλας, που έχει ετοιμάσει ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για για τα δεινά του ρινόκερου από τη χρήση των εναλλακτικών θεραπειών.

“Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη χρήση ζωικών προϊόντων από είδη που απειλούνται” δήλωσε η εκπρόσωπος του ταμείου Έρικα Μάρτιν στο SkyNews συμπληρώνοντας: “Πρώτα απ ‘όλα, όσοι πωλούν προϊόντα ρινόκερου είναι παράνομοι και δεύτερον, τέσσερα από τα πέντε είδη ρινόκερου είναι κυριολεκτικά στο χείλος της εξαφάνισης” δήλωσε χαρακτηριστικά.

 http://olagiatingunaika.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!