tromaktiko: Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Esperia

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Esperia



Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ξενοδοχείο Esperia στην Καβάλα για την εξαιρετική εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί λόγω του γάμου του γιού μας που έγινε στις 2 Οκτωβρίου 2010.


Μας βοήθησαν πάρα πολύ σε ό,τι κι αν χρειαστήκαμε, ιδιαίτερα την ημέρα του γάμου, προσφέροντας μας τραπέζια, τραπεζομάντηλα, ποτήρια, κηροπήγια και ό,τι άλλο ζητήσαμε, χωρίς να είναι υποχρέωσή τους (να σημειώσουμε ότι ο γάμος/δεξίωση δεν έγινε στο χώρο του ξενοδοχείου, αλλά μόνο η ετοιμασία του γαμπρού). Ακόμη και αφού τελείωσε η όλη γιορτή, εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τακτοποίηση κλπ., αντίθετα τα πάντα κανονίστηκαν από το προσωπικό του ξενοδοχείου.
Για όλα αυτά και άλλα που ίσως να μας έχουν διαφύγει κι επειδή δεν πρέπει μόνο να παραπονούμαστε και να καταγγέλλουμε τους ανεύθυνους, αλλά και να επιβραβεύουμε και να εκτιμούμε τους σωστούς επαγγελματίες και ανθρώπους, ευχαριστούμε πάρα πολύ όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου Esperia και ιδιαίτερα την υπεύθυνη του ξενοδοχείου κα Μαρία Αθανασοπούλου, την κα Βλασία Τσεκμέζογλου στη ρεσεψιόν και όλα τα κορίτσια στην κουζίνα, που αγόγγυστα μετέφεραν και έπλεναν ποτήρια, ρωτώντας μας συνεχώς αν χρειαζόμαστε κάτι άλλο. Σας συγχαίρουμε για τον επαγγελματισμό σας και σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική αντιμετώπιση και βοήθεια σ' αυτήν την ιδιαίτερη για μας περίσταση!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!