tromaktiko: Τον γυναικείο πληθυσμό αναστάτωσε ο Gerard Butler

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τον γυναικείο πληθυσμό αναστάτωσε ο Gerard Butler



Τον γυναικείο πληθυσμό της Νέας Υόρκης αναστάτωσε ο Gerard Butler που βρέθηκε στην πόλη του Μεγάλου Μήλου να συζητήσει μία νέα παραγωγή που ετοιμάζει.
Με τζόκεϊ καπέλο και αθλητικά ρούχα, συνοδευόμενες από δύο κυρίες αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρέθηκε καθισμένος σ’ ένα παγκάκι της Νέας Υόρκης.
Κοπέλες που τον αναγνώριζαν, πλησίαζαν και συστήνονταν, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους κι εκείνος χαμογελώντας αμήχανα αποδεχόταν τα κολακευτικά τους λόγια.
Ο Gerard θα συνεργαστεί στην παραγωγή με τον θρύλο της τηλεόρασης Bob Cochran για την τηλεοπτική σειρά «Pinkerton». Ο Allan Pinkerton ήταν Σκοτσέζος και ιδρυτής του πρώτου γραφείου ντετέκτιβ στις ΗΠΑ. Έμεινε γνωστός ως ο «μάστερ κατάσκοπος του Βορρά». Μετανάστευσε στην Αμερική στη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου και υπήρξε επικεφαλής της μετονομαζόμενης Υπηρεσίας Μυστικών Υπηρεσιών.

Ο Butler είναι ενθουσιασμένος με το πρότζεκτ του, καθώς θαυμάζει αφάνταστα τον τρόπο με τον οποίο ο Pinkerton διαφύλασσε την ακεραιότητα του Αbraham Lincoln κατά την ανάληψη των καθηκόντων του το 1861 και απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του προέδρου στη Βαλτιμόρη.
http://www.real.gr/default.aspx?page=home
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!