tromaktiko: Απάντηση στο: ΝΟΜΟI? ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση στο: ΝΟΜΟI? ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ



Το "μας παρκαραν το αυτοκινητο Υποχρεωτικα" εγώ δεν το καταλαβαινω. Τι θα πει Υποχρεωτικα? Χαζός είμαι και δεν μπορώ να παρκάρω το αμαξι μου? ή χαζος ειμαι και θα τρακαρω τα διπλανα μου, με συνεπεια να καταστραφει ΚΑΙ το δικο μου?

Μάθετε να μιλάτε ρε και να μην ειστε κνώδαλα! Εμενα μου την επεσαν στο Principal περσυ σε συναυλια και για να μου το παρκαρουν, ενας φουσκωτος. Μολις καταλαβε πως δεν μασαω, παρκαρα ΕΓΩ το αμαξι μου, οχι εκει που με εστειλε αυτος, αλλα εκει μπροστα στην εισοδο, που ειχε ελευθερο παρκινγκ. Και βγαινωντας, του ειπα πως αν δω μια γρατσουνια, θα πληρωσει αυτος τον λαμαρινά.

Για τον καπνό τώρα..... Αφού είδατε πως εχει καπνο και τσιγάρα, γιατι μεινατε και δεν φυγατε? Μηπως επειδη για σας ειναι πιο σημαντικο να σας δουν σε in μαγαζι, έστω και αν χρειαστει να κανετε εκπτώσεις στη συνείδησή σας και στην υπακοή απέναντι στους νόμους αυτής της ρημαδοχώρας, της οποίας είστε πολίτες, τρομάρα σας???

Δεν σας φέρνουν απόδειξη και παρόλα αυτα πληρώνετε χωρις κουβέντα. Τι να πω.... μόνο ένας βλάκας θα το έκανε.

Περιμένετε τα ρέστα και δεν σας τα φέρνουν. Και πάλι δε μιλατε. Ρε σεις, τοσο μπολικα τα εχετε τα λεφτα και δεν σας νοιαζει αν σας τρωνε τα ρέστα ή έχετε πορωθεί τόσο πολύ ώστε να μη σας νοιάζει για αυτα, προκειμένου να σας δουν οι κοκορόμυαλοι φιλοι σας σε in μαγαζι?

Τέλος, λετε πως τα στοιχεία του μαγαζιού είναι στη διάθεση του κάθε εισαγγελέα!

Μπράβο σας ρε! πάρτε και το γνωστό βραβείο ανοιχτής παλάμης! Θαρρείτε πως οι εισαγγελείς παρακολουθούν εναγωνίως το τρομακτικό για να πετυχουν κατι "λαβρακια" σαν και σας?

Ξυπνατε μωρεεεεεεε!!!!!

Εχετε γινει ολοι φλούφληδες! Σαν εκείνους τους Κοκό και Τοτό και Λούλη των παλιών ελληνικών ταινιών, που τους έβαζαν για να γελάει ο κοσμος με την αμυαλωσύνη τους.

Κακόμοιρε Έλληνα!! αρχίζω να πιστευω στα chemical trails......

Παρακαλώ να αναρτηθεί, καθώς κάποιες προηγουμενες παρεμβασεις μου, αποκλειστηκαν επιμελώς από την ομάδα σας. Αν η γλώσσα δεν ειναι καταλληλη για το μπλογκ σας, διορθωστε οτι νομιζετε πως ειναι λάθος!

Ευχαριστώ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!