tromaktiko: Ο Δημήτρης Τζούριτς στο katimagiko.gr!

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο Δημήτρης Τζούριτς στο katimagiko.gr!



Το katimagiko.gr επικοινώνησε με τον MVP του Super Cup, Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος μίλησε για τον κόσμο του Θρύλου, τους στόχους της ομάδας, αλλά και για την θέση που αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό!


To Super Cup βάφτηκε... «ερυθρόλευκο» και σημαντικό ρόλο στην επικράτηση του Θρύλου επί του αιώνιου αντιπάλου, Παναθηναϊκού έπαιξε ο Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση. Το katimagiko.gr επικοινώνησε με το νεαρό αθλητή του Ολυμπιακού, ο οποίος αφιέρωσε την κούπα στον λαό του συλλόγου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τεχνικό της ομάδας, Φλάβιο Γκουλινέλι.


- Δημήτρη, συγχαρητήρια για την πρώτη κούπα της σεζόν και συγχαρητήρια για την προσωπική σου απόδοση. Υπάρχει κάποια... σπέσιαλ αφιέρωση που θες να κάνεις μετά την κατάκτηση του Super Cup;

- Σ' ευχαριστώ πολύ και αρχικά θέλω να τονίσω πως είναι μία συλλογική δουλειά. Όλοι βοήθησαν και τώρα είμαστε χαρούμενοι. Το Super Cup το αφιερώνουμε οπωσδήποτε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι πάντα στέκονται στην ομάδα και αποδεικνύουν πόσο αγαπούν τον σύλλογο στα δύσκολα.
Όσο για μένα, θα ήθελα να το αφιερώσω και στους ανθρώπους που μου έχουν σταθεί όλα αυτά τα χρόνια, στους δικούς μου ανθρώπους.

- Την Παρασκευή, αγωνίστηκες ως διαγώνιος και κατά γενική ομολογία, έβγαλες... μάτια. Θα καθιερωθείς εκεί;

- Κοίτα, είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για καθιέρωση σε αυτή την θέση. Το να αγωνίζομαι ως διαγώνιος κρύβει πολλές δυσκολίες και σίγουρα το πόσο καλά θα τα καταφέρω θα το δείξει ο χρόνος.
Πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ στη συγκεκριμένη θέση αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και πολλές προπονήσεις. Το σίγουρο είναι ότι όπου κι αν αγωνίζομαι, θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.

- Η νέα σεζόν ξεκίνησε ιδανικά. Οι στόχοι του Ολυμπιακού για φέτος;

- Όντως, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν τον τελευταίο καιρό, ο Ολυμπιακός βρήκε τον δρόμο του και ξεκίνησε τη σεζόν με την κατάκτηση του Super Cup.
Οι στόχοι για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο πάντα μένουν οι ίδιοι. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα σκηπτρα στην Ελλάδα και μέσα από την σκληρή δουλειά, ευελπιστώ να τα καταφέρουμε. Το ιδανικό είναι ότι πήραμε και το Super Cup και δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας.

- Όσον αφορά τον νέο προπονητή σας, τον Γκουλινέλι; Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια..

- Ευτυχώς ή δυστυχώς κάθε χρόνο αλλάζουμε προπονητή. Τώρα δουλεύουμε με τον Γκουλινέλι, ο οποίος είναι πραγματικά ένας πολύ καλός τεχνικός. Δουλεύει με την δική του φιλοσοφία και μας μαθαίνει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι ο ίδιος.

- Οι προσωπικοί στόχοι του Δημήτρη Τζούριτς;

- Πρώτο και βασικότερο είναι η υγεία! Θέλω να είμαι απολύτως καλά και υγιής για να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει. Αν είμαι γερός και δυνατός, μέσα από την δουλειά θα καταφέρω να εκπληρώσω τους στόχους μου. Υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν...

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!