tromaktiko: Ο Γ. Αμανατίδης στο katimagiko.gr για το ντέρμπι

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Γ. Αμανατίδης στο katimagiko.gr για το ντέρμπι



O Γιώργος Αμανατίδης βρέθηκε στις εγκατάσεις του Ρέντη στο πλαίσιο της αναμέτρησης των εφήβων του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και μίλησε στο katimagiko.gr για τις υποδομές του συλλόγου και το σημερινό ντέρμπι του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό!



Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου, Γιώργος Αμανατίδης βρέθηκε στου Ρέντη, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση των εφήβων του Ολυμπιακού απέναντι σε αυτούς της ΑΕΚ.

Η παλιά δόξα των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο katimagiko.gr για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου αλλά και για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Αμανατίδης τόνισε σχετικά με τις Ακαδημίες: «Γίνεται καλή δουλειά με τα νεαρά παιδιά στον σύλλογο, υπάρχει η ποιότητα. Μας ενδιαφέρει η γενεικότερη εικόνα, να μάθουν κατ' αρχάς να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο τα παιδιά και ακολούθως να κερδίζουν. Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός σε αυτές τις ηλικίες. Επίσης, δεν πρέπει να πιέζουμε αυτά τα παιδιά. Καλό είναι να υπάρχει επαγγελματισμός αλλά όχι πίεση από τόσο μικρή ηλικία.».

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Θρύλου μίλησε και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας: «Είναι ένα ντέρμπι και δεν χωράνε τα προγνωστικά. Να μην παρασυρθούμε από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο φορμαρισμένος γιατί και πέρυσι ο Παναθηναϊκός ήταν σε καλύτερη κατάσταση και όμως τον νικήσαμε και του χαλάσαμε την φιέστα. Χρειάζεται πάθος, αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Το σημαντικό είναι να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Εκείνοι έχουν την πίεση και το άγχος. Πάντως ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση».


http://www.katimagiko.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!