tromaktiko: Kim Kardashian: Με τις ευλογίες της μαμάς της

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Kim Kardashian: Με τις ευλογίες της μαμάς της



Αν και δήλωνε μετανιωμένη για τη γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει για το «Playboy», η Κιμ Καρντάσιαν δεν δίστασε να βγάλει και πάλι τα ρούχα της και να ποζάρει ολόγυμνη... για το περιοδικό μόδας «W».
Ισως να την απάλλαξε από τυχόν ενοχές η συναίνεση της μητέρας της, η οποία μάλιστα την ενθάρρυνε, θεωρώντας πως η κόρη της θα εκτοξεύσει την καριέρα της πετώντας τα ρούχα της.
Η 29χρονη τηλεοπτική σταρ εμφανίζεται ολόγυμνη στο εξώφυλλο του «W» που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Μόνο τα «στρατηγικής» σημασίας μέρη του σώματός της έχουν καλυφθεί με μηνύματα. Στις φωτογραφίες που φιλοξενούνται στις εσωτερικές σελίδες η Κιμ είναι ολόγυμνη.

Η πρόταση που της έκαναν από το «W» ήταν ιδιαίτερα δελεαστική και τώρα δηλώνει πως δεν το μετανιώνει που πέταξε ξανά τα ρούχα της. Η Καρντάσιαν, που προκάλεσε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του κοινού με ένα ερωτικό βίντεο, έχει κερδίσει πάρα πολλά χρήματα χάρη στο ριάλιτι όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τις αδερφές της, στις guest εμφανίσεις της σε τηλεοπτικά σόου και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Οσο για τη ζωή της όπως αυτή εμφανίζεται στο ριάλιτι, λέει πως δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. «Δεν πίνω ποτά και όταν ανεβαίνω στο τραπέζι για να χορέψω, είναι για το θεαθήναι» λέει στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφησή της στο «W». Αποκαλύπτει επίσης ότι έχει ξεπεράσει προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη λάγνα εικόνα που βγάζει προς τα έξω. «Πολλές φορές παλιότερα σκέφτηκα αν έπρεπε να παραμείνω τροφαντή ή να γίνω κοκαλιάρα. Πλέον, εξαιτίας του ριάλιτι σόου, συμφιλιώθηκα με την εμφάνισή μου, γιατί ο κόσμος με δέχτηκε όπως είμαι» λέει, σημειώνοντας ότι το κοινό τόνωσε την αυτοπεποίθησή της.


http://olagiatingunaika.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!