tromaktiko: O Xιμένεθ και ο back up Λε Γκουέν

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

O Xιμένεθ και ο back up Λε Γκουέν



Τη στιγμή που η ΑΕΚ συνεχίζει να διαπραγματεύεται με τον Μανόλο Χιμένεθ, στο προσκήνιο έρχεται για την ομάδα το όνομα του Πολ λε Γκουέν. Ποια είναι τα εναλλακτικά ονόματα για τον πάγκο της «Ένωσης».

Η υπόθεση με τον Μανόλο Χιμέμεθ έχει εξελιχθεί ολίγον τι σε σίριαλ για την ΑΕΚ. Κι αυτό, διότι οι απαιτήσεις του Ισπανού τεχνικού είναι διαφορετικές από αυτές που η ΑΕΚ  εμφανίζεται διατεθειμένη να του δώσει. Επί της ουσίας το γεγονός της διαφοράς στο οικονομικό τομέα αποτελεί και τον μοναδικό σκόπελο που θα πρέπει να ξεπεραστεί στην υπόθεση του Χιμένεθ προκειμένου ο Ισπανός… να πατήσει Ελλάδα.

Η σημερινή όπως όλα δείχνουν θα είναι η καταλυτική ημέρα σχετικά με το αν ο Χιμένεθ θα απαντήσει καταφατικά στην πρόταση της «Ένωσης» και θα έρθει στην πατρίδα μας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διαφορά στο οικονομικό

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, πρότεινε συμβόλαιο για 1 συν 1 χρόνο στον Ίβηρα τεχνικό με απολαβές περίπου 650.000 ευρώ ανά χρόνο και 150.000 των συνεργατών του.

Ο ίδιος ο Χιμένεθ όμως δεν εμφανίζεται ικανοποιημένος και ζητάει το ποσό των 800.000 ευρώ τον χρόνο ενώ για τους συνεργάτες του επιθυμεί χρήματα κοντά στις 250.000 με 300.000 ευρώ.

Είναι δεδομένο ότι το θέμα με τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης θα ξεκαθαρίσει άμεσα με την «Ένωση» να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Προτάθηκε ο Λε Γκουέν

Ένας παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Γάλλος Πολ λε Γκουέν έχει προταθεί στην ΑΕΚ από διάφορους μάνατζερ. Ο ίδιος ο Λε Γκουέν είχε απασχολήσει παλαιότερα τον Ολυμπιακό με το θέμα του τότε να γίνεται σίριαλ το οποίο δεν έκλεισε με θετικό τρόπο για τους Πειραιώτες.

Το βιογραφικό και οι παραστάσεις του 47χρονου τεχνικού δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ανεπηρρέαστο. Σαφέστατα, ο ίδιος αποτελεί εφικτή περίπτωση για την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εθνική Καμερούν την οποία οδήγησε στο Μουντιάλ, ενώ το κασέ του δεν ξεπερνούσε τις 650.000 ευρώ το χρόνο.

Οι άλλες περιπτώσεις

Για την ΑΕΚ παραμένουν stand by και άλλες περιπτώσεις με κυριότερη αυτή του Πάολο Σόουζα ο οποίος παραμένει στο ακουστικό του. Από εκεί και πέρα οι «άγνωστοι Χ» παραμένουν στη λίστα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ωστόσο δεν θα γίνει καμία κίνηση αν δεν ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!