tromaktiko: ΚΥΠΡΟΣ: Scorpions στο Φεστιβαλ Νεολαιας Αγιας Ναπας τον Ιουνιο 2011 με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΠΡΟΣ: Scorpions στο Φεστιβαλ Νεολαιας Αγιας Ναπας τον Ιουνιο 2011 με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ



Χαιρετισμούς απο τη Αγια Ναπα - Κυπρο.το δημοτικό συμβούλιο νεολαίας Αγιας Ναπας, μετά τη επιτυχή διοργάνωση του τριήμερου φεστιβάλ νεολαίας το περασμένο Aυγουστο, έχει επικοινωνήσει με τους Scorpions και τους ζήτησε να έρθουν στο φεστιβάλ που θα διοργανωθεί του χρόνου 2011, και έχουν αποδεκτή τη πρόταση μας.

Στόχος είναι η τελευταία συναυλία των Scorpions Στη Kυπρο να πραγματοποιηθεί με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ. το φεστιβάλ νεολαίας Αγίας Ναπας είναι μη κερδοσκοπικό, έχει δωρεάν είσοδο, και φιλανθρωπικό σκοπό. Τα συγκροτήματα που έρχονται είναι ανάλογα με το ποσό των χορηγιών που μαζεύουμε. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θέλουμε να δώσουμε τη ευκαιρία σε ΟΛΗ τη Κυπρο στη Ελλαδα, και σε άλλες γειτονικές χώρες Ελλαδα, Λιβανο κτλπ, και ιδιαίτερα στους οπαδούς των Scorpions να τους αποχαιρετίσουμε όπως πρέπει, με μια μεγαλειώδη προσέλευση, και με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!
Εχει αρχισει αγώνας για τη εξεύρεση χορηγών, είμαστε αρκετά αισιόδοξοι και ελπίζουμε μέχρι τον Γενάρη (που είναι και η διορία που έχουμε για να μαζέψουμε το πόσο που απαιτείτε) να βρούμε όλες τις απαραίτητες χορηγίες.
Εαν ενδιαφέρετε κάποια ελληνική εταιρεία (για χορηγος) παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μας στο εμαιλ info@ayianapites.com και στο τηλέφωνο 0035799425427
Μόλις φτάσουμε το ποσό που απαιτητέ, τότε σταματούμε να κοιτάζουμε για χορηγίες!
Το φεστιβάλ θέλουμε να το καθιερώσουμε και κάθε χρόνο με μεγάλα ονόματα όπως oi Scorpions και πάντα με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!!!
πληροφορίες για το περσινό φεστιβάλ και βίντεο υπάρχουν στο
http://www.ayianapites.com/
www.youtube.com/ayianapites  

Δημοτικο Συμβουλιο Νεολαιας Αγιας Ναπας
info@ayianapites.com
0035799425427
http://www.ayianapites.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!