tromaktiko: Κοροιδία της Shell με την απλή VPower, μήπως να επέμβει επιτέλους κάποια ελεκτική αρχή;

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Κοροιδία της Shell με την απλή VPower, μήπως να επέμβει επιτέλους κάποια ελεκτική αρχή;



Όλοι μας το έχουμε συζητήσει και συναντήσει, ότι στα βενζινάδικα της shell οι υπάλληλοι έχουν οδηγίες απ'τα αφεντικά τους όταν τους λες αμόλυβδη να μην σου βάζουν την απλή, αλλά την απλή με τα ίδια οκτάνια με την ονομασία VPower(Το ότι πέρα απ'τα 95 οκτάνια που έχουν και η απλή και η απλή Vpower η Vpower έχει καθαριστικά για το κινητήρα έχει αποδυχθεί ότι είναι μύθος, η ίδια βενζίνη είναι).


Αυτό όμως που μου συνέβει σε βενζινάδικο της Shell στο μενίδι στην άνοδο της οδού Πάρνηθος ήταν αυτό που με έκανε να σας στείλω αυτό το μύνημα...οι υπάλληλοι όταν τους ρώτησα γιατί ο υπάλληλος μου έβαλε Vpower ενώ του τόνισα γιατί την έχω πατήσει να βάλει απλή μου είπαν ότι είναι μεσαία, τους λέω ότι μεσαία είναι σε ορισμένες εταιρείες η 98αρα, μετά μου εξήσωσαν την τιμη της απλή στο 1,46 με της VPower στο 1,56 λεγοντάς μου ότι δεν είναι μεγάλη η διαφορά και ότι θα έμπανε περίπου ακόμα 1 λίτρο στα 20 ευρώ...καλά τους λεώ τότε γιατί μπήκα στο βενζινάδικο με τη! ν φθηνότερη βενζίνη στην ταμπέλα?

Το θέμα είναι ότι από ότι κατάλαβα οι πελάτες του εν λόγω βενζινάδικου στο 50% των περιπτώσεων πλήρωνουν την απλή 10 λεπτά του ευρώ παραπάνω και το χειρότερο χωρίς να το επιλέγουν και να το ξέρουν!Και αυτό γιατί στα περισσότερα βενζινάδικα της Shell για να πάρεις απόδειξη πρέπει να πας μέσα στο ταμείο που λόγω κίνησης στο βενζινάδικο(κάποιος περιμένει από πίσω) τις περισσότερες φορές δεν παίρνει.

Κατα τα άλλα η κάρτες με τους πόντους την μάραναν!

Όπως πολλές φορές έχουμε πει μην μας παιρνάνε για ηλίθιους, και ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους τους αναγνώστες όταν βάζουν βενζίνη στα πρατήρια της shell για να μην πάνε για μαλλί και βγούνε κουρεμένοι!Γιατί π.χ. για τους υπαλλήλους της shell στην Πάρνηθος (Μενίδι) 1,56=1,46!Μάλλον ένας έλεγχος θα τους χρειαζόταν για να δούμε μην κλέβουν και απ'την αντλία!!!Γιατί ίσως γι'αυτούς 18L μπορεί να ισοδυναμούν με 20L!!Και το κορυφαίο σε αμάξι 18 ετών με ονομαστικά 55 άλογα και 230 000 χλμ τι μπορεί να προσφέρει παραπάνω η απλή VPower!;!

Ευχαριστώ!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!