tromaktiko: Ο STAR FM KAI H ODEON ΠΑΡOΥΣΙΑΖOYN ΣΕ 3D ΑΒΑΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΤΟ «RESIDENT EVIL: ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!»

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ο STAR FM KAI H ODEON ΠΑΡOΥΣΙΑΖOYN ΣΕ 3D ΑΒΑΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΤΟ «RESIDENT EVIL: ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!»



ΜΙΛΑ ΓΙΟΒΟΒΙΤΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΖΟΜΠΙ!
Ο STAR FM 97,1
ο «νούμερο 1 και στις κινηματογραφικές επιτυχίες» ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Odeon παρουσιάζει σε τρισδιάστατη αβάν πρεμιέρ την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στον πολυκινηματογράφο Πλατεία Odeon την πολυαναμενόμενη περιπέτεια «Resident Evil: Τρισδιάστατη Απόδραση».
Πρόκειται για την τέταρτη και πιο θεαματική συνέχεια της γνωστής σειράς ταινιών που έχουν εμπνευστεί από το ομώνυμο video game. Η εκρηκτική Μίλα Γιόβοβιτς επιστρέφει ως Άλις μαζί με την Άλι Λάρτερ ("Heroes"), ενώ ο Ουέντγουορθ Μίλερ κάνει την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση μετά το "Prison Break". Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Πολ Άντερσον γυρίστηκε με το σύστημα 3D κάμερας που επινόησε και χρησιμοποίησε στο "Avatar" ο Τζέιμς Κάμερον.
Σε έναν κόσμο ρημαγμένο από έναν ιό, που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, η Άλις συνεχίζει το ταξίδι της για την εύρεση επιζώντων. Μια πληροφορία θα την οδηγήσει στο Λος Άντζελες, όπου υποτίθεται πως βρίσκεται ένα λιμάνι σωτηρίας. Η πόλη όμως είναι κατακλυσμένη από ζόμπι και η Άλις πλησιάζει σε μια θανάσιμη παγίδα.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με προσκλήσεις που διανέμονται από διαγωνισμούς του STAR FM 97,1.
Η ταινία «Resident Evil: Τρισδιάστατη Απόδραση» θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!