tromaktiko: Απάντηση στο : Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΝΟVΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση στο : Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΝΟVΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ NOVA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΧΡΕΩΣΗ FULL PACK ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΟΠΟΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ. Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που διαθέσατε για την επικοινωνία σας μαζί μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα συνδρομητικά πακέτα nova της Κύπρου σε σχέση με τα δικά μας συνδρομητικά πακέτα δεν είναι συγκρίσιμα.

Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε ότι όσον αφορά στο αθλητικό πρόγραμμα, το πακέτο της Κύπρου δεν συμπεριλαμβάνει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, όπως: Premier League, Champions League, Europa League, Τελικό Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Ισπανίας, NBA, Ιταλικό κύπελλο ποδοσφαίρου. Δεν συμπεριλαμβάνει επίσης το κανάλι novasports highlights.

Επιπλέον στο πακέτο της nova Cyprus, δεν συμπεριλαμβάνεται το κανάλι FOX life, τα ελληνικά κανάλια και οι interactive υπηρεσίες.

Όσον αφορά στο κινηματογραφικό πρόγραμμα διαφοροποιείται και αυτό, σε κάποιες ταινίες και σε αρκετές σειρές. Για παράδειγμα οι σειρές CSI Miami, Entourage, Without a Trace και Mentalist, δεν είναι διαθέσιμες στην Κύπρο μέσω της nova Cyprus.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με συνέπεια, να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα και την πιο ποιοτική ψυχαγωγία για εσάς και τους πελάτες της επιχείρησής σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 2106602000 καθημερινά και το Σάββατο από τις 8:00 έως και τις 24:00 και τις Κυριακές από τις 10:00 έως και τις 24:00, είτε μέσω e-mail.

Επίσης, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.nova.gr ώστε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας για κάθε εξυπηρέτηση.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!