tromaktiko: Σαντορινη volley super cup

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Σαντορινη volley super cup



Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας volley super cup στη Σαντορίνη Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός .Το σκορ 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού.  Όμως αυτό που έχει την μεγάλη σημασία είναι η άψογη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Χωρίς φανατισμούς, χωρίς επεισόδια.
Η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, με έκανε να νοιώθω ότι επιβιβάζομαι για αεροπορικό ταξίδι.

Χωρίς σπρωξίματα με λογική στον ατομικό έλεγχο, παρέδωσα τα κλειδιά και τα κέρματα που είχα σε σφραγισμένο αριθμημενο σακουλάκι με το όνομα μου.

Με κατεύθυναν στη θέση μου .Η ατμόσφαιρα πανηγυρική. Φίλαθλοι και των δυο ομάδων, τραγουδούσαν στο ρυθμό τους. Είχαν έρθει οικογένειες με διαφορετικά κασκόλ. Κάθονταν δίπλα διπλά Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί

Η μικρή για τέτοιο ματς κερκίδα γέμισε με χαμόγελα ανθρώπων που δεν φοβόντουσαν τον διπλανό τους. Ούτε κέρματα πετάχτηκαν. Ούτε καπνογόνα άναψαν Ούτε καθίσματα έσπασαν. Ούτε λέιζερ, βαρελότα, κροτίδες. Τίποτα.

Το όχι βια στα γήπεδα έγινε πραγματικότητα για πρώτη φορά σε αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Και το καλύτερο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι αποστολές των δυο ομάδων γευμάτισαν ΜΑΖΙ στο οινοποιείο Κουτσογιαννοπουλος.(απίστευτο ;)
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το μεγαλείο της πολιτιστικής πλευράς του αθλητισμού ή αθλητική πλευρά του πολιτισμού .Ότι κι αν είναι, απλά το χρειαζόμαστε
Μερίδα του τοπικού τύπου, δυσαρεστήθηκε από την επιτυχία του πολύ δύσκολου εγχειρήματος, που ανέλαβε και ολοκλήρωσε ο ΔΑΟΣ , (Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Σαντορίνης)….Δύο μήνες πριν την οριστική του κατάργηση ο ΔΑΟΣ κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια. …. (από δημοσίευμα ,το πρωί του μεγάλου παιχνιδιού)
Φιλότιμη προσπάθεια ήταν για τον έγκριτο δημοσιογράφο, η συντονισμένη δουλειά δεκάδων ανθρώπων .που τις τελευταίες μέρες είχαν ξεχάσει που είναι το σπίτι τους.
Όσο για την κατάργηση του ΔΑΟΣ ,ιδιαιτέρα μετά από μια τέτοιας εμβελείας επιτυχημένη διοργάνωση δείχνει μόνο εμπάθεια .
Όλοι όσοι ασχοληθήκαν από το οποίο πόστο, για την οργάνωση αυτού του σπουδαίου αγώνα ,ένα είχαν στο νου τους. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ που όλοι μαζί να την χαρούν .Να ακουστεί παντού , ότι η Σαντορίνη τα κατάφερε.
Συγχαρητήρια στους οργανωτές του ΔΑΟΣ
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που μόχθησαν, και απέδειξαν οτι μπορεί να γίνει ένας αγώνας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ,χωρίς το κανένα επεισόδιο. Μια αληθινή γιορτή

Σαντορινιός φίλαθλος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!