tromaktiko: 18 μηνη δέσμευση στη Vodafone

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

18 μηνη δέσμευση στη Vodafone



Πριν απο ενα ακριβώς χρόνο έκανα συμβόλαιο με την Vodafone διαρκείας 18 μηνών (με σκοπό να πάρω το iPhone και να επιλέξω ενα συγκεκριμένο προγραμμα ομιλίας & Internet). Οι 12 μήνες συμπληρώθηκαν, και με ειδοποίησαν να παω σε ενα κατάστημα να πάρω την επιδότηση μου την οποία δεν πήρα.

Έκανα αίτημα φορητοτητας, στην cosmote γιατί με συμφέρει περισσότερο, αλλά σήμερα μου τηλεφώνησαν απο την Vodafone και μου είπαν οτι για να παω στην cosmote θα πρέπει να δώσω 300 ευρώ σαν υπόλοιπο επιδότησης γιατί έχω 18 μηνη δέσμευση με την εταιρία τους.(την Vodafone)
Δεν είναι καταχρηστική η "υποχρέωση" μου να μείνω σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας πέραν των 12 μηνών; Αλλιώς να τους "πληρώσω" 300 ευρώ;;; Υπάρχει προηγούμενη εμπειρία απο κάποιον αναγνώστη έτσι ώστε να γνωρίζω πως να το αντιμετωπίσω; Οποίος γνωρίζει ας απαντήσει γιατί όπως καταλαβαίνετε οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και τα 300 ευρώ δεν περισσεύουν απο κανέναν. Νομίζω οτι και άλλοι καταναλωτές βρίσκονται στη δική μου θέση, και θα ήταν καλο κάποιος γνώστης να απαντήσει επί του θέματος.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!